Home Monden Melanie Brown, în căutarea noilor Spice Girls

Melanie Brown, în căutarea noilor Spice Girls

DISTRIBUIŢI

Melanie Brown, fostă membră a trupei Spice Girls, urmează să prezinte o emisiune de televiziune care are ca scop descoperirea de noi talente muzicale, pentru formarea unei noi trupe de fete, informează femalefirst. co.uk.
Directorii canalului american de muzică VH1 pun la punct în aceste zile detaliile viitoarei emisiuni, iar rolul cåntăreței Mel B este să ajute la descoperirea viitoarelor staruri. Melanie Brown, care în prezent joacă în spectacolul de varietăți „Peepshow“ de la Planet Hollywood Resort din Las Vegas, a declarat: „Voi avea o șansă reală să descopăr cåteva talente brute și să le văd cum se dezvoltă, ulterior, pe parcursul emisiunii“.
De asemenea, Mel B a respins ideea unei noi reuniri a trupei Spice Girls. „Pentru noi nu a fost vorba de bani (în momentul reunirii trupei – n.r.) – ci a fost vorba de a continua din punctul în care ne oprisem“, a spus ea. Melanie Janine Brown – alias Mel B – este o cåntăreață pop britanică, cunoscută mai ales ca membră a trupei Spice Girls, una dintre cele mai de succes formații feminine ale tuturor timpurilor.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.