Home Politic Dilema Ghervasuc-Mincă. Ea curvă, el homosexual?

Dilema Ghervasuc-Mincă. Ea curvă, el homosexual?

DISTRIBUIŢI

În ultima perioadă, tot felul de personaje ciudate și controversate apar pe ecranele televiziunilor, educă națiunea, dau verdicte, comentează, se bagă în seamă pe orice temă. Printre cele mai ciudate astfel de arătări este fosta șefă de la Loterie, Liliana Ghervasuc-Mincă. Cucoana, vicepreședinte al Partidului Conservator, a fost dată afară de la Loterie, dar primește până în martie 2010 o sumă impresionantă la teșcherea, o indemnizație brută de 87.419 lei cu titlu de daune interese pentru că a fost destituită înainte de finalul contractului de mandat.
„Voi sta acasă și voi primi salariu de secretar de stat“, declara ea la începutul anului, după destituirea din funcția de director general al Loteriei Române. Se pare că statul acasă o plictisește pe vicepreședinta PC, astfel că de o vreme încoace s-a apucat de meseria de analistă, bună la toate. Poza sclifosită de expertă în de toate este însă completată de o alură de precupeață, care a atras atenția până și unui Vadim Tudor, om politic cu vechime, aliat politic al PC și PSD, europarlamentar, jurnalist, șef de partid etc. care de obicei reușește să creioneze portrete remarcabile celor pe care-i ia la ochi. În calitate de insider al câmpului politic de stânga, din care face și el parte, poate fi creditat că știe despre ce vorbește, când se referă la colegii săi.
„…o putoare de cea mai joasă speță“
Portretul schițat de Vadim este antologic: „Numita Liliana Ghervasuc este o putoare de cea mai joasă speță. … Ați observat ce față de știucă, sau de piranha, adică de pește de pradă, are hoața asta?“.
Vadim n-a scăpat din vedere nici aspectul onorabilității afișate înșelător de vicepreședinta PC, fosta dactilografă a generalului Stănculescu, executând în fraze simple o caracterizare care nu poate fi trecută cu vederea: „Liliana Ghervasuc și Ion Mincă. Ea curvă, el homosexual“. Dacă admitem că Vadim spune adevărul în proporție cam de 50 la sută, ceea ce este valabil și în cazul meu, descris în diferite feluri în publicațiile Tribunului, rămânem totuși cu o dilemă: care jumătate din definiția sa este de luat în considerare? Partea cu Ghervasuc curvă sau cu Mincă homosexual?  Cred că se aplică și în cazul lui Vadim acest calcul procentual. De exemplu, eu cred că este adevărat doar în proporție de 50 la sută că Vadim Tudor este Tribun, fiindcă definiția care îl acoperă în procent de sută la sută este aceea de Tribun al Homosexualilor, deoarece se știe că el a votat de la tribuna Parlamentului European în favoarea lobby-ului homosexualilor. Vadim ar putea fi un insider al lumii homosexualilor, astfel că e de luat în considerare informația cu privire la jumătatea lui Ghervasuc, mai ales dacă avem în vedere fotografiile publicate de „Can-Can“ cu Liliana Ghervasuc și cu Mihai Bogza, fost viceguvernator al BNR, plimbându-se pe Calea Victoriei, în București, ținându-se de mână și sărutându-se. Asta înainte de nunta de 150.000 de euro cu subordonatul său pe linie de partid, Ion Mincă, președintele organizației locale a PC Mangalia, care i-a cerut voie lui Voiculescu înainte de a obține mâna Lilianei, feblețea mogulului Antenelor. Mincă a fost 10 ani membru PRM, astfel că Vadim probabil că are date precise despre orientarea sa sexuală, reieșind că, în fapt, nunta de 150.000 de euro ar fi fost doar un „cover“ pentru ca numita Ghervasuc să obțină o aparență de onorabilitate în timp ce-și face de cap pe coclaurile de pe Calea Victoriei sau la televiziunea patronului, acolo unde dă ea națiunii sfaturi despre morală.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.