Home Monden Mihai Bendeac cătreVadim Tudor: „Tu ești boschetarul-șef!”

Mihai Bendeac cătreVadim Tudor: „Tu ești boschetarul-șef!”

DISTRIBUIŢI

Mihai Bendeac îl numește
pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, „boschetar-șef“,
scrie vedeta.ro.
În ultimul comentariu postat pe blog, Mihai Bendeac spune că Vadim îi vrea pe el și pe Șerban Huidu cu vată în nas și oferă cåteva citate ale „idolului pensionarilor debili“.
„Cine își pune peruci, cine se scălămbăie, cine se deghizează și se maimuțărește ca la cele mai sordide bålciuri de provincie, în fine, cine se screme să aibă umor (repetånd, în prostie, «Medicamente! Medicamente!»), dar eșuează, invariabil, într-o trivialitate de maidan? Vadim, sau curvele proaste și aurolacii travestiților de culoare Huidu și Bendeac?
Fir-ați ai dracului de boschetari, că murdară påine mai måncați! Vedea-v-am cu vată-n nas!“
Imediat după acest extras, Mihai Bendeac îi răspunde lui Vadim. „Mulțumim la fel… Și te privim cu respect. Tu ești boschetarul-șef! Cum spun maneliștii aia ai tăi din partid: Boss de boss de maneliști.
Știi poezia pe care ți-am trimis-o în direct la Capatos? Aia scrisă de tine tovarășei Elena Ceaușescu… Aia pe care ai scris-o cu råtul plin de bale. Hai să vadă și ăștia mai tineri cine ești. Scrisoarea tribunului către tovarășul Ceaușescu este datată 3 februarie 1983.
Vă rog să observați cum termină epistola: «Cu deosebită dragoste și respect FILIAL!!!» Filial.. Păi atunci: Vadime! Du-te după tac-tu că ți-o fi dor de el…“, scrie Mihai Bendeac pe blogul său.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.