ŞTIRILE ZILEI:
 
 
Iliescu a murit?! Imprimare E-mail
Scris de George Roncea   
vineri, 16 aprilie 2010
Iliescu împăiat pentru sângele vărsat!

Iliescu a murit ieri, deocamdată doar pe Twitter! Tema „A murit Iliescu?“ a fost ieri chestiunea dezvoltată de sute şi mii de comentatori pe Twitter, ştirea fiind reluată inclusiv pe Realitatea.net şi pe multe alte bloguri. Ieri, pe la prânz, pe Google, întrebarea „A murit Iliescu?“ aducea la iveală faptul că peste o mie de surse preluaseră în tot atâtea link-uri tema morţii lui Ion Iliescu. Vestea morţii fostului preşedinte al României a iscat o enormă surescitare, o întreagă nebunie pe Twitter, platformă de microblogging care a ajuns un mediu revoluţionar de propagare foarte rapidă a informaţiei.
Şi celebra enciclopedie online wikipedia l-a declarat mort pe Ion Iliescu, informaţia fiind consemnată chiar pe pagina de Wikipedia a fostului preşedinte. „Ion Iliescu (3 martie 1930, Olteniţa - 15 aprilie 2010, Bucureşti), a fost un politician român. A fost preşedinte ales al României între anii 1990-1996 şi 2000-2004. Până la decesul său, în 2010, a fost preşedinte de onoare al PSD. Iliescu a fost o figură dominantă şi controversată a politicii româneşti de după 1989. În timpul mandatelor sale a început introducerea reformelor politice, sociale şi economice“, este consemnat pe site-ul enciclopediei.
Simpla întrebare a unui utilizator al reţelei, curios de ce fostul preşedinte al României nu mai scrie nimic pe blog, a dus la o reacţie în lanţ, twitter-iştii întrebându-se dacă „A murit Iliescu?“.
Informaţia că fostul preşedinte Ion Iliescu ar fi dat colţul era completată de tot felul de ipoteze, ba că aperitivele de la paranghelia unde s-a lansat un nou organ de presă rusesc şi unde s-a ţinut de braţ cu Gorbaciov i-ar fi căzut greu, ba că pişcoturile ar fi fost otrăvite de ruşi, care s-au hotăråt să-i închidă gura definitiv bătrånei cårtiţe kaghebiste temåndu-se că starea avansată de senilitate îl va face să se dea de gol, dezvăluind fără să vrea adevărul despre lovitura moscovită din ‘89, ba că Nina Iliescu, pe care a deconspirat-o recent reputatul istoric Neagu Djuvara că ar fi rusoaică la origine, l-a electrocutat cu uscătorul de păr de producţie specială muscălească (380 volţi trifazic), aruncat în cada în care se îmbăia Iliescu, ca să pară un accident, cam ca la polonezi, la ordinul conspirativ transmis discret şi personal de însuşi tovarăşul Gorbaciov.

N-are loc de veci!

Faptul că în declaraţia oficială de avere a lui Ion Iliescu nu este consemnată achiziţionarea unui loc de veci a stårnit discuţii în mediile informate care au tras concluzia tipică teoriilor conspiraţioniste că omisiunea arată că moartea lui Iliescu ar fi venit pe neaşteptate, acesta nefiind pregătit, în pofida încărcatei biografii, să-şi ia adio de la viaţa politică, mai ales că acesta a insistat cu înverşunare că „nu va părăsi politica decåt cu picioarele înainte“.
Pe 14 aprilie, Ion Iliescu apărea rånjind ca de obicei, cu gura pånă la urechi, la reuniunea mondenă care i-a adus braţ la braţ pe basarabeanul Emil Constantinescu şi pe rusul Mihail Gorbaciov. Iliescu a completat inedita Troikă, agăţat de mâna lui Gorbaciov, care i-a reproşat că i-a omoråt ca pe nişte animale pe cei doi Ceauşeşti, cei care i-au fost lui Iliescu, practic, familie adoptivă, dacă avem în vedere că acesta a dormit în copilărie chiar în patul Elenei Ceauşescu, la picioarele acesteia, după cum a recunoscut chiar Iliescu, după ce fostul ministru de Externe Ştefan Andrei a povestit relaţia intimă de familie dintre Ceauşeşti şi Iliescu.
În loc să dea un răspuns observaţiei fosilei ruseşti aduse pe post de mascotă a lui Sorin Ovidiu Vîntu la Bucureşti, pe o sumă serioasă de biştari şterpeliţi probabil din fondul de salarii de la Realitatea, Iliescu l-a pistonat cu veşnica sa fixaţie - KGB, Revoluţie, batman-batman etc - subiecte pe care bate cåmpii din ce în ce mai des, ofuscat că ies la iveală din ce în ce mai multe date despre decembrie 1989. Retorica bolşevicului numbăr one al Romåniei post comuniste (numbăr one după ce a crăpat Silviu Brucan, desigur) este neschimbată de două decenii încoace, de cåte ori vine vorba despre crimele care îi sunt atribuite, făptuite imediat după apariţia sa la pupitrul naţiunii. Două treimi din victimele din decembrie 1989 au fost produse după preluarea Puterii de Ion Iliescu, care avea nevoie de cadavre pentru a-şi legitima sosirea pe spuma roşie de sånge a valului „revoluţiei spontane“.

Iliescu a turbat de când se pomeneşte de legătura sa cu KGB

Recent, cu ochii săi bulbucaţi injectaţi de ură şi cu stropi la gură, Tataia l-a veştejit chiar şi pe Radu Moraru, pentru că şi-a permis să comenteze pe seama sa şi a crimelor săvårşite la ordinul său.
Moraru este un provocateur care face jocuri, mai susţinea în vechiul stil acuzator kominternist Ion Iliescu, care l-a catalogat cu aceeaşi ocazie drept „iresponsabil“ şi pe şeful statului pentru afirmaţiile legate de implicarea sa în Revoluţie şi Mineriadă. „Nu îi e ruşine? E un iresponsabil domnul Băsescu dacă face asemenea declaraţii, şi este regretabil pentru politica pe care o face. Face jocul unor provocatori ca dl Moraru (n.r. - Radu Moraru) la care a fost în emisiune“, a declarat Tataia Ilici.
Preşedintele Traian Băsescu a afirmat la începutul săptămånii, într-o emisiune la B1 TV, că Ion Iliescu „are o responsabilitate“ faţă de cei care au murit în Revoluţia din 1989 şi la Mineriada din 13-15 iunie 1990. „Iliescu are responsabilităţile lui (...) Oricât vrea să apară ca îngeraşul luminos al Revoluţiei, Iliescu are o mare responsabilitate pentru oamenii care au murit la Revoluţie, ca şi la Mineriada din 13-15 iunie 1990“, a spus Traian Băsescu, stârnind mânia lui Iliescu.
Generul Stănculescu, ţapul ispăşitor al dosarului Revoluţiei, mătrăşit de fostul procuror militar Dan Voinea, complicele loviturii grupului moscovit condus de Ion Iliescu, a afirmat zilele trecute că „numai după ce va muri Ion Iliescu se va afla adevărul“ despre Revoluţie.
În 2008, un editorial dintr-un ziar central intitulat „Iliescu n-a murit!“ a dezamăgit un mare număr de cititori, mai ales dintre aceia care o încasaseră la Mineriada din iunie 1990 şi care încă speră să-l vadă pe Iliescu judecat pentru sångele vărsat. Reprezentanţii victimelor Revoluţiei şi Mineriadei au subliniat faptul că ar fi o nedreptate ca principalul actor al evenimentelor sângeroase din decembrie 1989 şi din iunie 1990 să păşească din viaţă nepedepsit.
Sorin Oprescu medicul personal al lui Iliescu a afirmat că „Tataia poate conduce PSD-ul şi de-ar ajunge schelet pus în closet“, ceea ce a alimentat bănuiala că pesediştii l-ar putea împăia pe Ion Iliescu pentru a se folosi pe mai departe de „brandul“ patibularului (dex: vrednic de spånzurat) criminal cu måinile roşii de sånge pånă la coate.
Citeaza acest articol pe saitul tau

Comentarii (39)
RSS comments
1. 15-04-2010
pt. marele lingau yu-gi-on.
37. 15-04-2010 19:30 
marele rentier ????? 
Da domne !!propun ca secretari parlamentului zilnic sa-l informeze in grota unde locuieste pe onorabilul *YU-GI-ON*[sa ma pupe pe trombon]prezenta si tot ce se discuta in parlament pt. ca este platit din bani lui .Sper ca inca isi mai primeste RENTA VIAGERA DE LA CEI 250 Metri DATI IN ARENDA STATULUI ROMAN pt.care yu-gi-on primeste sau primea o renta viagera si din acea suma PRIMITA ca renta se intretine pe el grota unde sta si omul mai plateste si PARLAMENTUL ROMAN. Scris de un"Pedelist"?38. 15-04-2010 19:41 
pt.lingaul yu-gi-on. 
PS.VORBIND DE MORALA TU TE POTI LAUDA CU ASA CEVA MAI PUPINCURISTULE,CE SA REZOLVAT IN ACEASTA TARA DACA TOT IAI LINS PE PORTOCALII SI PE MATROZUL BASE CU CE TE LAUZI LINGAULE DACA A CASTIGAT ZEUS AL TAU 1]a crescut nivelul de trai 2]a scazut somajul3]au marit pensiile si salarile la vro categorie de salariati+4]au micsorat nr.de angajati la presedentie la guvern la ministereetc linge in ?ur nu au facut si se pare nici nu au de gand ACESTI "GAOZARI AI TAI DE LA CARE TU TE-AI ALES CU GHEMELA STOMACDE LA PARUL ACESTORA.
Scris de un"Pedelist"?
2. 15-04-2010
Roncea, esti fenomenal!
Roncea, esti fenomenal...am ras cu lacrimi,ai un stil inconfundabil , picant si incisiv .Felicitari! Si sa stii ca am inceput sa-ti citesc si blogul.Esti tare !
Scris de silver
3. 15-04-2010
Felicitari
Bravo D-l RONCEA,tineti-o tot asa!Mergeti mai departe,cu investigatia!
Scris de Campeanu Alx.
4. 15-04-2010
Pedelistul impostor
ai aparut sopirla?Ma cautai nu-i asa?Altfel nu-mi explic postarea ,la fel de plina de laturi,ca pe GArdianul!Premistule,provoci,cu buna stiinta conflicte publice!Cit despre politica,sa fim cinstiti,ce ai tu de a face cu acest domeniu? Esti incatusat in budalui VCT.
Scris de Yu-Gi-On
5. 15-04-2010
Un avion virtual...
Daca ati avea un avion virtual pe cine ati pune in el sa se "prabuseasca" si sa o luam si noi de la 0 (zero) In primul rand (in fata pilotului) Iliescu...! si dupa aceea cred ca jumatate de parlament
Scris de marianpreo
6. 15-04-2010
ce sulfa spurcata
acest fals pedelist care infesteaza cu boratura lui tot ceea ce nu covine smecherasilor. 
nu s-o fi saturat de ghemele alea la stomac pe care le tot scoate si alte scarbosenii pe care le tot repeta, uneori in versuri idioate. 
vierme nenorocit! 
cun se strecoara el peste tot unde poate sa spurce.  
ca si aici unde nu putem decat sa felicitam un jurnalist barbat adevarat acest roncea, ca si frate-su, doi curajosi. oameni adevarati.
Scris de soghi
7. 15-04-2010
Ioannne!
Unde, esti, Ioannne? 
ps. 
Ma gandeam si io.. do, mi, sol sol sol-sol sol, la 
altcineva.
Scris de Atamild
8. 16-04-2010
Tzigan comunist senil
"Ion Iliescu a declarat la Realitatea FM că l-ar fi lăsat în viaţă pe Nicolae Ceauşescu." Incredibil, ce declara acest individ de sorginte tziganeasca. Eu, Ticu Isari, iti spun direct si fara de regrete: mai du-te dracului cucuvea batrana si senila, ca doar nu esti tu judecator de neam si tara. Piei, putoare comunista, ca mirosul tau de jigodie a ajuns si aici in America, odata cu tine si mineriadele tale.
Scris de Ticu Isari
9. 16-04-2010
Mori odata in chinuri jigodie KGB
crapati-ar matele pe buda sa mori in kkat ca Brucan care a crapat si el tot pe closet
Scris de Cosma
10. 16-04-2010
Mori odata in chinuri jigodie KGB
DIN NEFERICIRE NU ESTE REAL
Scris de cc
11. 16-04-2010
Nici A N nu mai scrie..
O fi la ani??sau... :sigh dar ei au mau zo lau. :roll
Scris de Tatucu
12. 16-04-2010
Cam naiv, Gorbaciv ăsta...
Gorbaciov s-a revoltat că monstrul Iliescu i-a executat pe Ceausesti ca pe niste animale sălbatice. 
Oare cum ar fi reactionat Gorbaciov, dacă ar fi aflat si cum a fost omorat Ceausescu?  
Intre 26 si 29 dec. 89, nu se stie unde a fost tinut Ceausescu. 
Fapt este că in dimineata zilei de 30 decembrie, trupul lui Ceausescu era cald, dar avea unghiile de la maini smulse si multe semne de tortură pe spate. Nu avea nici urma de gloante pe corp. 
Oare refuzul deshumării lui, să se datoreze faptului că nu s-ar găsi nici un glont in el, iar unghiile de la maini, lipsesc?
Scris de Frigiderul de la Morgă
13. 16-04-2010
Ilici criminalul..
...nu trebuie sa dea coltu' inainte de a fi judecat si pedepsit pentru crimele sale...macar de ar muri in chinuri daca ii vine ceasul
Scris de Mihai
14. 16-04-2010
Drac mort si rata inecata .
Drac mort si rata inecata nu s-a vazut nici-odata. 
Asa ca dracu si fieru rau ILIESCU CARE IN 20 ANI A DISTRUS TARA CU BORFASI LUI ,NU VA DISPARE ASA USOR.
Scris de cititor curent
15. 16-04-2010
pt.cel numit yu-gi-on,[mitica si soghi]
VORBIND DE MORALA NU TE POTI LAUDA CU ASA CEVA MAI PUPINCURISTULE,CE SA REZOLVAT IN ACEASTA TARA DACA TOT IAI LINS PE PORTOCALII SI PE MATROZUL BASE CU CE TE LAUZI LINGAULE DACA A CASTIGAT ZEUS AL TAU TE INTREB SI VREAU RASPUNSURI DE L;A TINE LINGAUL DE SERVICIU 24 DIN 24*****1]A crescut nivelul de traiin Romania ***2]a scazut somajul**3]au marit pensiile si salarile la vro categorie de salariati****+4]au micsorat nr.de angajati la presedentie la guvern la ministere etc bai linge in ?ur nu au facut si se pare nici nu au de gand ACESTI \"GAOZARI AI TAI DE LA CARE TU TE-AI ALES CU GHEME LA STOMAC DE LA PARUL ACESTORA.Spre deosebire de tine eu nu am scris nici o data un rand de lauda la cei ce ma acuzi tu ca as fi inrolat ,tu porcule sti bine cu cine rezonez eu in politica dar ca sa nu te dezminti ce tiai zis tu ca da bine sa ma acuzi de VADINISM,inca odata te rog da raspuns la cele 4[patru] intrebari simple la care de mult timp astept sa raspunzi si daca vei avea raspunsuri la ele si cititori vor zice ca este OK eu nu o sa te mai acuz de PUPINCURISM,dar stiind cat de las esti nu miai raspuns si nu imi vei raspunde niciodata.Nu stiu ce conflicte am, sau provoc eu dar tu esti un mincinos si un saracan care in loc sa vada foamea ce o ai in gat si ca indivizi aia pe care tu ii lauzi si ii lingi pe fese isi bat joc de POPOR inclusiv de tine daca tu o javra care esti te simti unul din POPOR doar acuzi, vezi bine ?daca nu dute la oculist, daca nu auzi dute ,la orelist dar nu mai scrie osanale cand tara este in foame si smecheri aia pe care ii pupi au averi colosale ,tot ce vreau de la tine sa raspunzi la cele patru intrebari si sa nu mai lauzi satanele basiste ca te bate DUMNEZEU.psa mai rasarit un excrement sovin cesi zice soghi ce imi aduce aminte de un pseudonim de mitica cu puta mica mai mica de cat puta de furnicasi acela erai tot tu cand eu va numeam doi intrunul si amandoi fingai se pare ca soghi este alias mitica mai myo-su-gi,pe bune cu ce teai ales de la basisti portocali chiar merita atata efort omule de neandertal cu capul mare si cu un neuron si ala afectat si sa sti fahatule ca nu eu team cautat tu ai esit la suprafata cum aduce marea toate rezidurile si inclusiv toti ?acati la mal scursura pedelista ce esti nu mai varsa puroaie prin ziareca provoci sila .
Scris de un"Pedelist"?
16. 16-04-2010
Acelasi shablon G&Il
Cata ipocrizie!!sunt trasi la shablon fariseii astia!unul zice ca n-a facut-o, celalalt ca n-ar fi facut-o cand au facut-o amandoi in &dupa scenariul de mult facut!! Cu alte cuvinte , fiecare x se intoarce la locul faptei :(
Scris de Siktir
17. 16-04-2010
Urmare a:blestemul lui Ne'a Nicu
Epoca lui ilici :( :roll , marele dezastru ca dupa Rihter 8
Scris de Iligorb
18. 16-04-2010
VINE SFARSITUL PAMANTULUI?
CONF.COTIDIANULUI;O florăreasă din RM. VALCEA A ZIS către Udrea: ***Să rămâneţi gravidă cu Băsescu!*** 
15 Apr 2010 3 comentarii 
***Elena Udrea a râs, când a auzit urarea femeii, dar nu a comentat-o în nici un fel***.VA DATI SEAMA DACA URAREA TIGANCI FLORARESE SAR ADEVERI CE AR IESI DIN BASESCU SI UDREA?.............................DA MAI BINE SA NU .
Scris de un"pEDELIST"?
19. 16-04-2010
Ilici Iliescu
Justitia l-a scapat pe Iliescu deci,ar trebui sa taca si sa-si manance pensia!Cum de mai are curajul sa iasain public? :(
Scris de Gabi
20. 16-04-2010
ECE HOMO[ex nihilo nihil]
În afară de poveşti şi strâmbe, Traian Băsescu nu REZOLVA nimic. Dimpotrivă, preşedintele adânceşte dezbinările. Mai nou, aplică aceeaşi strategie propriului său partid. Îl împinge în postura de ţap ispăşitor. Pare chiar hotărât să scape de bogaţii PDL-ului pe care nu-i mai poate controla. Şi nici opri în felul în care folosesc puterea în interes propriu. Traian Băsescu joacă rolul politicianului furios pe o echipă pe care a promovat-o şi care gestionează acum dezastrul economic al României. 
 
Într-un moment nefericit pentru ţară, preşedintele este supărat pe guvernul care nu-i execută ordinele. Se preface chiar supărat pe micuţul premier care, cu vocea lui de capră, ne amuză şi ne duce cu vorba, dar nu izbuteşte să diminueze cheltuielile bugetare şi să echilibreze situaţia economică a ţării.
Scris de un"Pedelist"?
21. 16-04-2010
bine roncea, nu-l lasa sa doarma linisti
EU NU VREAU SA MOARA NEPEDEPSIT!!!!!!!!!!!!  
atat de mult rau ne-a facut ca nici nu pot sa-mi imaginez cum poate sa plateasca pe masura. 
sper sa traiasa destul incat sa pot sa-l vad condamnat pe lumea asta, ca dincolo nici dracu' nu-l vrea
Scris de simo
22. 16-04-2010
baga la cap lingaule si plangi?
PT.STINTA LINGAULUI YU-GI-ON***;Gaşca bolşevică”, de care, prudent, dar totuşi târziu, Traian Băsescu vrea să se delimiteze, dezavuând practica lui Boc & Co de a clienteliza şi năpădi administraţia de stat, a primit o grea lovitură din partea Curţii Constituţionale. Amendamentele la Statutul funcţionarilor publici, clocite de Boc şi născute cu forcepsul de Camera Deputaţilor, sub bagheta Robertei Anastase - prin care numirea şefilor şi şefişorilor din serviciile deconcentrate s-a fă- cut clientelar, pe crite- rii politice, iar nu profesionale şi prin concurs - au fost declarate neconstituţionale. 4.000 de sponsori portocalii, dar şi liote de neamuri, nu doar din PD-L, ci şi din formaţiunile aliate, s-au pomenit astfel că ocupă nelegal posturile. Pentru care, de altfel, deja, în multe cazuri, mai luau leafă câte 2-3 reprezentanţi ai altor partide, destituiţi abuziv de Boc. 
 
Acum, Bugetul va plăti degeaba alte mii. Probabil că, după această nouă, a câta?!, stupidă gafă constituţională, premierul se va da din nou în stambă, înlocuind legea neconstituţională cu o Ordonanţă de Urgenţă pro causa, cu acelaşi text abuziv.
Scris de un"Pedelist"?
23. 16-04-2010
Dar casa furată de bolsevic?
Ceea ce Iliescu numeste "apartament cu 3 camere", pe care l-a cumpărat cu pretul unui garaj, este de fapt o vila cochetă, cu o curte mare. 
Cui a apartinut casa? De ce n-a fost revendicată? 
Casa a apartinut unei familii de evrei legionari, care nu au nici acum curajul să vina in tară. 
Există in Germania si Olanda o retea intreagă de tipografii care fabrică la comandă acte false. Atat acte de proprietate cat si de studii, dupa modelul celor originale. Iti asigură si imbătranirea actelor, astfel că după 3 zile, arată ca de 70 de ani.
Scris de Ochiul viu
24. 16-04-2010
BOLSEVICUL ILIESCU-KGB ...
FIE-I TARINA USOARA, 
CA PIATRA DE MOARA ...
Scris de Dorina
25. 16-04-2010
kgb
"agăţat de mâna lui Gorbaciov, care i-a reproşat că i-a omoråt ca pe nişte animale pe cei doi Ceauşeşti"de parca metoda nu ar fi fost importata ideologic de la rusi.
Scris de gorbaciov
26. 16-04-2010
Ilici iliescu=KGB
Aceasta potaie cu chip de tigan bulgaresc ce l-a pupat in c...pe ceausescu, criminalul notoriu trebuie deferit justitiei,judecat pentru aceleasi capete de acuzare care au stat la baza condamnarii si executarii ceausestilor si executat in piata publica. Executia cea mai indicata ar fi tragerea pe roata ca sa se moara in chinuri, asa cum ne chinuie lepadatura din 89 si pana in prezent.Mortii de dupa 22.12.1989 si pana in 2000 sunt cei omorati din ordinul criminalului kgb-ist.Despre distrugerea economiei ce sa mai vorbim, "mormanul de fiare vechi"i-a imbogatit pe acolitii sai: nastase,hrebenciuc,vacaroiu,patriciu,tariceanu,v.tudor, sasu, duvaz,v. p. roman,verscoi atilla, marco bella=lenin,stolojan,berceanu,videanu, etc.Prin urmare genocidul si subminarea economiei nationale sunt egale cu tradarea de tara si trebuiesc pedepsite cu pedeapsa capitala.Cu cat mai face jegul umbra pamantului cu atat mai mult rau ne face. Daca justitia NU vrea sa se autosezizeze si sa procedeze in consecinta, atunci romanii trebuie sa LINSEZE criminalul la prima sa aparitie publica ca sa facem dreptate celor morti nevinivati si sa starpim pentru totdeauna emanatiile toxice ale comunismului.Romani, sa nu mai dormim ca somnul natiunii naste monstri ca ilici si acolitii sai.
Scris de Cetateanul GM
27. 16-04-2010
care roncea?
ala negru-negru sau ala negru?????
Scris de anna
28. 16-04-2010
udrea?
pe banii vostri si ai nostri se publica acest manifest,care isi zice ziar?
Scris de moni
29. 16-04-2010
ce e aia?
N-am auzit inca de "evrei legionari.Te-ai tampit sau asa erai nr24?
Scris de adi
30. 16-04-2010
HAI SI STRANGE-O-N GAOZ
BA CURVA PORTOCALIE,AI SUPT-O VREODATA LA MORTI???? INCEARCA CU ILIESCU !!!DACA NU I SE RIDICA,HAI LA TATA....
Scris de BABA NOVAC
31. 16-04-2010
Fara violenta!
Noi suntem crestini, oameni toleranti si neviolenti. Nu e bine sa ne comportam ca Iliescu. El trebuie doar pus sub acuzare si, eventual, comnamnat. Sa stea la parnaie pentru genocidul comandat in '89. Sa fie judecat corect, nu vulgar, cum a procedat el cu Ceausestii, care starnesc mila deoarece nu stie nimeni pentru ce au fost condamnati. Era mai bine sa fi fost impucscati pe strada, asa cum au fost impuscati, la comanda lor, si adevaratii revolutionari, cei care au iesit pe strazi pana pe 22 decembrie. Cei care au murit dupa 22 decembrie sunt victimele lui Iliescu.
Scris de caplimpede
32. 16-04-2010
SATANELE
Am vazut imaginile cu bolsevicii Gorbaciov, Iliescu si Constantinescu. Nu m-a mirat ca Iliescu era la stinga lui Gorbaciov, dar m-a mirat ca, Constantinescu era in dreapta ultimului presedinte sovietic. Pentru acest Constantinescu as fi bagat mina in foc ca e altcineva decit cine este in realitate. Pentru faptul ca l-am votat in 1996 pe Constantinescu, si pentru modul in care m-am bucurat de cistigarea alegerilor de acesta si Conventia democrata prin aruncarea in sus in public a caschetei militare, ticalosii de comunisti din PSD mi-au distrus viitorul si pina n-am fost dat afara din institutia unde lucram nu am fost lasat in pace. De fapt si dupa ce am fost dat afara, ticalosii comunisti m-au urmarit si numai necazuri mi-au facut la locurile de munca unde foarte greu reuseam sa ma incadrez. Cind l-am vazut pe bolsevicul de Constantinescu lingind mina lui Gorbaciov, tin sa spun ca imi merit soarta care am avut-o pentru ca jigodiile comuniste din PSD au avut dreptate. Meritam sa fiu dat afara si sa sufar de pe urma acestui nebun care s-a ocupat numai cu traficul de tigari si de alta natura cit a fost presedinte, pe care institutiile statului ar trebui sa ni le aduca la cunostinta. Este incredibil, m-ai ales cind il vad pe acest bolsevic de Constantinescu la televizor unde ne da lectii de viata. De fapt el si Mugur Ciuvica alt bolsevic imputit maninca rahat la doua posturi de televiziune si doar numai cei care nu au minte se uita si iau in seama spusele lor. Inclin sa cred cind l-am vazut pe Constantinescu alaturi de Gorbaciov ca a avut dreptate Basescu cind a iesit cu PD de la guvernare pe timpul lui Ciorbea alt mare om politic care ne da lectii pe posturile de televiziune.
Scris de tonigrib
33. 16-04-2010
Adevarul
Sunt o groaza de Pedelisti Baba Novac platiti sa scrie ca cei doi.Se cunosc dupa limbaj . Ar putea fi numai unul si sa semneze cu alt nume. Ignorati.
Scris de Lenin
34. 16-04-2010
ROMAN
Nu este crestineste sa am o astfel de reactie, dar, dupa tot raul care l-a facut Romaniei acest scelerat est pacat ca stirea nu s-a confirmat.
Scris de gagupintenogu
35. 17-04-2010
moarte tradatorilor
ma adresez timpitilor care sint cozi de topor securiste kgb ist si comenteaza aiurea si il injura pe RONCEA pentru care am o stima deosebita apreciind curajul si profesionalismul fiind un bun ziarist de investigatie care nu scrie minciuni revin la gloaba kgb ista criminal notoriu tataia iliescu pacostea natiunii cu toata gasca lui am urmarit cu atentie vizita perestroicului Gorbaciov la Bucuresti si interviurile luate de Esca si RADU MORAR lui GORBI discursurile lui Gorbi TAPU SI criminalul Ilici si am tras citeva concluzii : 1 Gorbi s a delimitat de crima din ziua de craciun facuta de criminalii si acolitii lui IUDA ILICI 2 a afirmat ca el nu a stiut ce face ILICI cu ceausestii 3 nu l a cunoscut pe jidanu mosad criminal de Damaroaia 4 nu trebuia sa i inpuste pe Ceausesti ca pe animale dar el nu stie ca au fost schingiuiti daclaratia omului de la morga 5 el a vrut sa se elibereze de povara unor invinuiri unele adevarate iar altele poate false inainte de moarte 5 consider ca le a dat peste bot celor doi comunisti care parca sint frati siamezi gorbi avea in dreapta pe Iuda si Scaraoschidoi tembeli care si au batut joc de peste 20 de milioanae de romani din care 5 milioane se roaga sa ne scape cel de sus de acesti namernici tiganu si basarabeanu da doamne sa crape aceste fosile cu toti lingaii lor DOAMNE AJUTA NE
Scris de refugiatul
36. 18-04-2010
Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Cine a inchis minele ?CIORBEA i-a lasat pe mineri fara sevici. Cine a vandut industria energetica / Nastase ,a lasat Romania sarca . Cine ne da lectii? CIORBEA ,NASTASE si ACOLITII lor!!Au distrus , si nu au pus nimic in loc . De ce nu platesc ? Pentru ei si altii ca ei ,nu este justitie !!Pe scurt ; Nu avem cale de iesire , nu are cine se se ocupe de acestia , UITATIVA CE FACE CC.
Scris de nik
37. 18-04-2010
I-am ciuruit pe "romani"
Personaj ambiţios şi cu armata deja făcută, Traian Băsescu n-a aşteptat prea mult să se impună ca lider în rândul colegilor de facultate. “Iniţial, şeful de pluton a fost ales după notele de admitere, aşa că ne-am trezit cu un puşti în funcţie, care nu era băiat rău, dar nu prea avea treabă cu coordonarea. Când a văzut că e loc de schimbare, Traian, înfipt ca de obicei, ne-a strâns pe toţi ş i ne-a zis: «Vreţi să trăiţi bine? Puneţi-mă şef!». Zis şi făcut, l-am propus cu toţii superiorilor şi aşa a devenit Traian locţiitorul comandantului militar pe pluton, adică şef pe partea civilă”, rememorează Valeriu Creţu prima victorie electorală a viitorului preşedinte. 
«Am dus-o bine cu el»  
Pentru Băsescu însă, ăsta a fost doar începutul urcuşului. “Până în anul III, a reuşit să devină şef peste toţi cursanţii de la Institut, nu mai ştiu exact câţi eram, câteva sute. El supraveghea totul, el propunea permisiile pentru toţi, prin el se făceau o mulţime de chestii care ţineau de bunul mers al lucrurilor într-o unitate cu specific militar. Avantajele lui erau că avea un program evident mai lejer şi că făcea ceea ce îi plăcea. Şi chiar am dus-o bine cu el”, continuă nostalgic Creţu, care consideră şi în ziua de astăzi că Băsescu este un om corect, dificil uneori, dar cu un accentuat spirit justiţiar, “care l-a ajutat foarte mult în carieră, mai ales în cea politică”. 
«Era comunist din convingere» 
Ascensiunea în meserie a lui Traian Băsescu a fost atent pusă la punct de actualul şef de stat. Conform declaraţiilor lui Valeriu Creţu, ştiind că o legătură strânsă cu structurile de partid din acea vreme i-ar putea înlesni urcuşul pe scară profesională, Băsescu s-a implicat activ în organizarea evenimentelor culturale care ridicau în slăvi partidul comunist şi pe Ceauşescu: “A ştiut mereu să profite de orice oportunitate apărută. Era membru PCR şi şeful pe partea civilă al cursanţilor de la Institut, aşa că organizarea diverselor manifestări specifice vremurilor i-a venit mănuşă. Ştia că asta l-ar putea ajuta mai târziu în meserie şi nu s-a dat la o parte. Practic, era comunist din convingere, făcea totul chiar crezând în acele idei. Pe lângă organizarea evenimentelor, Traian recita poezii patriotice, despre partid, ba chiar se băga şi la cântat. Era în elementul lui!”. 
 
Din saltul politic fulminant al fostului său coleg, Valeriu Creţu nu-şi poate explica nici astăzi o etapă: numirea în 1989 în funcţia de director general al Inspectoratului pentru Navigaţie Civilă din cadrul Ministerului Transporturilor: “Nu pot să-mi dau seama cum a ajuns într-o funcţie atât de importantă, mai ales pe vremea lui Ceauşescu. Deşi era un foarte bun profesionist în tot ceea ce făcea”.
Scris de nemuriciu
38. 18-04-2010
precizare
La câtă şcoală de mitocani pesedisto-PeNaLă am ca şi ceilalţi antibăsescieni care au postat aici îmi pot pemite să-i pup în cuurrr şi să le-o s.ug la toţi cei ce sunt antibăsescieni. Vă bucuraţi, nu?
Scris de un"Pedelist
39. 18-04-2010
hnr.40 un handicapt ce se ascunde sub al
Nu este pacat daca esti lasat de DUMNEZEU putin handicapat ,dar sa te lasi prostit si siluit de ideile unui "POPEY MARINARUL "si a unuia cel cheama "CACAT DE TAP"[boc cel mincinos] este grav asa este cel ce a postat la nr.40 in locul meu crezand ca este cuser ,NU YACULE DAI DOVADA CA ESTI CEL MAI MURDAR OM .Daca ai ceva scrie puneti rahatul de nume si gata dar un limbric ca tine ce ai zis tu eu postez in locul "PEDELISTULUI",ESTI DOAR UN CACAT DE TAP CA SI CEL CARE CONDUCE DESTINELE UNI TARI .YACUL NU ARE MINTE TOTI CARE POSTEAZA SI NU SANT CU MATROZUL BASE SI CU CACAT DE TAP[BOC] SANT PESEDISTI SAU PEREMIST,NU HARCEG ALTOIT CAE MA JIGNESTE IN PSEUDONIM NU SAT CEA CE CREZI TU NU CA MIAR FI FUSINE DAR AM ALT CREZ HANDICAPAT CARE UMBLA PE BLOG CA O CARTITA SI ESTE FRICA SA PUNNA NUMELE LUI DE CACAT DE TAP CA SI CEL PE CARE OIL PUPA IN FUND .
Scris de un"Pedelist"?

Scrie un comentariu
  Nume:
  Titlu:
  Commentariu:  Cod de securitate:* Code


  Alte articole scrise de acelaşi autor:


   
  Arhiva 2010
   
  SC Dramiral Media Group SRL.
  Copyright © SC Dramiral Media Group SRL. Toate drepturile rezervate.
  Programare si design www.spider.ro