Home Monden Cove: Am plâns când fiul meu a plecat de acasă

Cove: Am plâns când fiul meu a plecat de acasă

DISTRIBUIŢI

A fost asistentul Andreei Marin la „Surprize, surprize“, dar de atunci Gabriel Coveșeanu a „crescut“. S-a căsătorit, a devenit tată, a divorțat și are propria emisiune de televiziune.
Puțini știu că celebrul Cove a pierdut totul într-o clipă.
„Cea mai importantă zi din viața mea a fost când s-a născut Bogdănel. Eu mi-am dorit foarte mult să am un copil, nu neapărat băiat. Am asistat la nașterea lui, am fost în sală când a apărut pe lume. Fosta mea soție, Maria, a trebuit să nască prin cezariană, și toți doctorii mă întrebau dacă vreau să asist la naștere. Îmi ziceau că dacă leșin și cad, acolo rămân, că ei nu vor avea timp să-mi acorde primul ajutor. (…) După ce a apărut pe lume Bogdănel, eram în al nouălea cer, nu mai puteam de emoții, am început să îi verific fiecare degețel, am asistat la curățarea lui“, a declarat actorul pentru „Star“.
La foarte scurt timp aveau să vină și clipele pline de tristețe, odată cu divorțul. „Sunt destul de multe momente când îmi dau lacrimile. Mie nu îmi e teamă de a-mi arăta sensibilitatea și nu mă consider slab dacă plâng. În ultima perioadă am avut destul de multe momente de acest fel. De exemplu, am plâns când fiul meu a plecat de acasă“, a completat Cove.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.