Home Actualitate Ponta, procurorul închipuit, pseudo-apostolul moralității de partid

Ponta, procurorul închipuit, pseudo-apostolul moralității de partid

DISTRIBUIŢI

Nu trece o săptămână fără ca Ponta să nu marcheze vreo gogomănie. La ultima și-a luat-o sigur de la Daciana, cel puțin, după ce a veștejit-o pe o fătucă pentru că a apărut într-o revistă pentru onaniști – revistă în care își arătase zgăibăracele și actuala nevastă europerlamentară. Un pictorial al unei tinere social-democrate din Timiș, apărut la sfårșitul săptămånii în „Playboy“, a stårnit, recent, reacția pudibondă a lui Ponta, care nu a găsit altceva mai inteligent de zis despre domnișoară decåt că aceasta ar avea un viitor politic în PDL, lăsånd să se înțeleagă că lui personal îi pute la astfel de gagici. Asta tocmai în contextul în care Bănicioiu și Negoiță sunt subiect de dosar penal pentru trafic de minore și cånd însuși numele lui Ponta este pomenit public în același context, al participării la activități futuristice de evaluare politică a unor tinere demoazele, eventual prostituate, posibil viitoare pesediste, de către chiar cel care a determinat deschiderea dosarului respectiv, Florin Ghiulbenghian.
La începutul acestui an, o dansatoare micro-pesedistă din Timiș a apărut în „Playboy“, a relatat „Gândul“. „Dincolo de pozele nud, pentru că este balerină, pictorialul – care a apărut la sfârșitul acestei săptămâni – o înfățișează dansând îmbrăcată, pe alocuri, în costum de scenă. Colegii de la organizația locală sunt entuziasmați, apariția fetei în revistă fiind, pentru mulți dintre ei, un motiv de mândrie. Elanul lor a fost însă curmat brusc de conducerea centrală a partidului“, se arăta în articol. Ulterior apariției în presă a duduiței socialiste, Victor Ponta a declarat că „nu citesc «Playboy» și habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze. Noi suntem mai socialiști, așa, și nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroși la PDL, unde cu siguranță va fi mult mai apreciată“.
Nu este greu de imaginat ce reacție o fi avut Daciana, fată de popă, la apariția replicii lui Ponta la adresa colegei sale de revistă. Cert este că, smotocit bine și autocaraterizåndu-se drept „fraier“, Victor Ponta a precizat ieri, într-o conferință de presă, că se declară învins de tânăra social-democrată care a pozat în „Playboy“, el apreciind că fiecare poate să facă ce vrea atât timp cât respectă legile și subliniind că nu este vreun apostol al noii moralități. „Fiecare poate să pozeze unde vrea, poate să fie în ce partid vrea. Mă declar învins“, a spus Ponta. Este evident că propoziția citată face parte dintr-un discurs mai larg al nevesti-sii, iar faptul că Ponta se declară un fraier învins arată că e pe calea cea bună, se apropie de maturizarea mult așteptată de Seniliescu, cel care l-a definit, atåt de plastic – „cårlan fără minte“, adică un fel de månz imberb care mai trebuie să o sugă.

Ponta, ejectat din Parchet încă din 2002

Pånă termină de supt, Ponta devine însă o caricatură vivantă, afectat din ce în ce mai mult de un fel de sindrom al închipuirii, cea mai nouă marotă a sa fiind să se creadă procuror. La diferite emisiuni pe teme de corupție se pretinde a fi procuror, deși conform Decretului nr. 806 din 14/10/2002 pentru eliberarea și numirea unor judecători și procurori, publicat în Monitorul Oficial, partea I nr. 796 din 01/11/2002, chiar Ion Iliescu l-a eliberat din funcție pe Victor-Viorel Ponta, Pigmalyon-ul micului Titulescovici.
De la eliberarea din procuratură, fostul asistent al lui Năstase la catedra de Drept Internațional Public a devenit „asistentul“ lui Ovidiu Tender – respectiv apărătorul acestuia în 2006 în dosarul în care fostul sponsor al PSD era acuzat pentru mai multe infracțiuni economice. Tribunalul București i-a interzis însă lui Ponta să îl reprezinte pe Tender, pe motiv că legea interzice ca parlamentarii să acorde asistență în cazurile de spălare de bani și corupție. De la spălatul spălătorilor de bani, Ponta a trecut la spălatul morților devenind un încasator al unor bănuți de buzunar de la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane, care i-a distribuit niște mărunțiș de vreo cinci miliarde de lei – suma unui contract  încheiat (nr. 13.347 încheiat pe 18 decembrie 2008), evident prin negociere directă, nici vorbă de organizarea vreunei licitații cånd e vorba de cabinetul de avocatură „Șova și asociații“.
Multe alte trebușoare a mai executat Ponta, de cånd a ieșit din råndul procurorilor, devenind acum primul comic vestit al PSD-ului, astfel că la fel de bine Ponta s-ar putea recomanda public în fel și chip, însă a te pretinde om al legii, procuror, este ceva mai mult decåt o impostură. Este chiar puțin cam ilegal. Måine, poimåine se poate da chiar comisar, ori agentu’ 007, poate începe chiar să legitimeze oamenii pe stradă întrebåndu-i dacă au apărut în „Playboy“ alături de nevastă-sa. După părerea mea, în afară de faptul evident că Ponta suferă de un complex definibil psihiatric, specific celor care se cred altceva decåt sunt de fapt, acesta încearcă să strecoare în imaginea publică un profil despre sine de om al legii și deoarece chiar are o problemă în perspectivă, dosarul de care am pomenit inițial, dosarul curvelor pentru partid, prostituate cărora li s-a promis adeziunea la partid în schimbul favorurilor pe care pesediștii de frunte se pare că nu le pot obține la casele lor.

Pseudo-procurorul în atenția procurorilor adevărați

Norul de praf pe care îl tot produce Ponta în jurul său are mai degrabă de-a face nu cu politica, ci cu marele scandal sexual care a lovit mediul politicienilor după ce declarațiile a peste 80 de tinere forțate să se prostitueze, date în fața ofițerilor de la Crimă Organizată, au scos la iveală amănunte hidoase. Scandalul l-a avut la origine pe Florin Ghiulbenghian, un cunoscut insider al masoneriei, care a descoperit din întåmplare, la Viena, o filieră de prostituție care ducea direct la aripa perversă a PSD, Bănicioiu, Negoiță și Victor Ponta.
Ghiulbenghian povestește cum a debutat scandalul, în urma informațiilor obținute la fața locului, într-un bordel de lux unde fetele pesediste ajunseseră la produs. „În urma discuțiilor cu unele dintre fetele cărora am reușit să le cåștigăm încrederea, inclusiv prin invitarea lor în excursii în străinătate, au mai fost confirmați ca și clienți Ionuț Negoiță (fratele lui Robert), Nicolaie Bănicioiu și, surpriză, Victor Ponta. De altfel, aștept cu mare interes apariția în ziarele din zilele următoare a extraselor din declarațiile fetelor ce confirmă acest lucru, indicånd data și locul (cu aproximație, este adevărat, dar care sunt coroborate cu rezultatele înregistrărilor telefonice) unde au avut întålnirile amoroase cu Victor Ponta. Nu ar fi un fapt atåt de grav pentru Victor Ponta (este totuși un bărbat tånăr, drăguț și o persoană publică destul de cunoscută) dacă, la data întreținerii actelor sexuale cu respectivele domnișoare, două dintre ele nu ar fi fost minore.
În urma verificării și a altor informații din ultimii ani, s-a descoperit că șeful SRI Gorj semnalase conducerii centrale cu ceva timp în urmă faptul că Victor Ponta întreținea relații sexuale cu o minoră din Tårgu Jiu, iar părinții acesteia au încercat să își salveze fata și îl reclamaseră pe Victor Ponta. În urma unor intervenții «de sus», dosarul ar fi fost închis și Victor și-a continuat fără probleme cariera politică. Aceste informații nu făceau decåt să confirme afirmațiile fetelor, dar și ale lui Tamarjan Ion privind preferințele sexuale ale lui Victor Ponta pentru fete minore“.
Din motive interesante, ancheta pånă acum nu s-a proptit încă în cocoșelul infatuat și fără substanță, cum îi zicea lui Victoraș Ion Iliescu, bine informat ca întotdeauna. Vom vedea cåt contează pentru adevărații procurori agitația publică a închipuitului procuror Victor Ponta.George Roncea

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.