Home Life TVR Cultural, pe Trilulilu

TVR Cultural, pe Trilulilu

DISTRIBUIŢI

Dorința de a fi pretutindeni aproape de oameni a făcut ca ideea TVR Cultural de a lansa un canal de videosharing să se concretizeze și să devină realitate. Astfel, cei dornici să urmărească documentare, interviuri realizate cu oameni de excepție sau alte propuneri cu marca TVR Cultural sunt invitați să acceseze linkul: www.trilulilu.ro/tvr-cultural. La această adresă se va deschide site-ul de videosharing Trilulilu.ro, unde cei interesați vor lua contact cu tot ceea ce înseamnă cultură transmisă pe cale virtuală. Prin înființarea acestui program de pe Trilulilu se dorește ușurarea transmiterii informațiilor cu un substrat cultural deosebit, propunându-și totodată să ofere un conținut video de calitate, ușor de utilizat indiferent de locație.
Toader Păun, e-marketing manager TVR, a declarat: „Prin noul canal de pe Trilulilu.ro încercăm să le arătăm celor care prețuiesc adevăratele valori că TVR Cultural este locul unde se pot regăsi în ceea ce văd, aud și simt“. Totodată, acesta a vorbit despre rolul materialelor postate, menite să redeschidă apetitul oamenilor pentru ceea ce contează cu adevărat în materie de cultură. Accesarea paginii  TVR Cultural propune vizionarea selecțiilor de imagini de arhivă, documentare, interviuri și reportaje de colecție. Tot aici se pot urmări cele mai importante emisiuni, existând și un calendar unde cei interesați pot urmări cursul celor mai importante evenimente culturale.
Vizitatorii paginii nou-înființate pot viziona încă din prima săptămână partea întâi a seriei de documentare despre munții Apuseni – „Povești de taină ale Apusenilor“, ce a obținut premiul „Simpatia Publicului“ la Festivalul Internațional de Film Documentar Cronograf de la Chișinău. Tot aici se poate găsi și interviul acordat televiziunii de către soprana Angela Gheorghiu, difuzat în cadrul emisiunii „Profil, poveste, personaj“.
Colaborarea cu Trilulilu s-a dovedit a fi de un real succes, TVR Cultural punându-și speranțele în larga audiență a site-ului, în speranța atragerii de noi vizitatori, dornici de a se hrăni virtual cu o cantitate semnificativă de cultură. „Colaborarea pe care o avem cu TVR 1 prin intermediul canalului «ÎnTrecerea Anilor» s-a dovedit a fi un succes, astfel încât colaborarea cu TVR Cultural e un pas firesc pentru ambele părți. Internetul este o forță care nu poate fi ocolită, iar Trilulilu are deschidere spre o audiență pe care televiziunile o ating mai greu. Suntem convinși că utilizatorii noștri vor urmări cu interes documentarele și interviurile TVR Cultural. Ca și bonus pentru comunitate, aceasta se va bucura și de clipuri special filmate pentru prietenii canalului TVR Cultural de pe Trilulilu“, a declarat Sergiu Biriș, directorul general Trilulilu. 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.