Home Actualitate Crimele masonului sângeros din Norvegia – manipulare, dezinformare și intoxicare

Crimele masonului sângeros din Norvegia – manipulare, dezinformare și intoxicare

DISTRIBUIŢI

Au trecut câteva zile de la tragicele evenimente care au însângerat Norvegia, o țară altfel liniștită, ce părea la adăpost de carnagii și explozii cu mașini-capcană. Peisajul după dramă a început să se limpezească, din ce în ce mai multe informații ies la iveală.
Cea mai interesantă informație însă, pentru noi, pentru români, este modul în care mass-media românească, mai ales, a devenit un mijloc grotesc de intoxicare a publicului, la un nivel ce depășește până și frenezia cenzorilor presei comuniste de altă dată. Cum se face că dacă, inițial, pe fluxurile de știri online ale tuturor ziarelor din România, în seara de vineri, se afla informația că ucigașul este mason, împreună cu fotografia sa în harnașament masonic, preluată din presa străină astăzi, la un search simplu, au dispărut până și din cache, forma inițială a fluxului de știri, datele fiind „rescrise“, pur și simplu?
Asasinul de la Oslo, Anders Behring Breivik, este un mason de rang mediu, ce face parte dintr-o Lojă masonică din Oslo ce numără 800 de membri și este de asemenea activist sionist, islamofob, iar prin acțiunile sale s-a dovedit a fi orice altceva decât creștin, el de altfel ucigând creștini, nu islamici, în cele două atentate.
Cum se face însă că alături de numele lui a fost lipită, repet, exclusiv în presa românească, eticheta „fundamentalist creștin“ titrată cu litere roșii de Hotnews de exemplu, ca să intre cât mai bine în cap cititorilor lui Tapalagă și Sima?
Până la ce nivel obscen de manipulare și dezinformare s-a ajuns încât toate ziarele din România să ajungă să îngroape undeva cât mai jos în pagină datele cu privire la apartenența masonică a criminalului, punând în schimb accent pe orice alte date – că juca Warcraft, că făcea culturism, că se ducea la prostituate de lux, că a scris nu știu ce parascovenii de mii de pagini?
Pe fond știrea era următoare: o tabără de tineri laburiști norvegieni care cereau boicotarea Israelului pentru motive legate de Gaza și Palestina a fost ținta unui atac exterminator a unui terorist mason filoisraelian, turbat de furie pe autoritățile norvegiene, la rândul lor ținta unui atac cu bombă, deoarece Norvegia a declarat la data de 15 ianuarie 2011 că va susține recunoașterea Palestinei.
Masacrarea tinerilor norvegieni de către masonul Anders Behring Breivik este un semn al recrudescenței crimei ca instrument politic la nivel european.
Manipularea mediatică post-eveniment a masacrului este un semn al recrudescenței celui mai abject stalinism de presă imaginabil în România.
Percepția indusă publicului românesc de mizera presă „românească“ a fost că terorismul este o marcă creștină, ceea ce arată ce resorturi reziduale adânci are comunismul cel mai atroce în sistemul mediatic de la noi, controlat aproape exclusiv de securiști, deveniți după „revoluție“ cu toții, la grămadă, „frați masoni“.
România are astăzi cam vreo 10.000 de masoni, mai mulți decât Rusia, de exemplu, de vreo sută de ori. O bună parte dintre masonii de la noi sunt la bază securiști neaoși, cu o apetență specială pentru Rusia, din motive ce țin de infiltrarea până la vârf a fostei Securități de către serviciile sovietice.
Și astăzi, astfel, o bună parte a masonieriei din România este tributară tot Moscovei, stând cu ochii ațintiți la lumina de la Răsărit până li s-a înroșit privirea. Moscova dă tonul la cântec și acum, dacă ne uităm cum a ajuns să folosească până și crimele masonului filoisraelian din Norvegia pentru a-i mai da o copită lui Traian Băsescu, acuzat de incitare la neonazism, în contextul tragediei din Norvegia.
„Declarațiile președintelui Traian Băsescu au fost exemplul pe care ambasadorul rus la NATO l-a dat pentru a sublinia că fenomenul neonazismului a cunoscut o creștere în Europa. Dimitri Rogozin a afirmat că declarațiile președintelui Băsescu sunt profasciste și pot fi interpretate ca un ordin de atac pentru neonaziștii din Europa.“
Rusul Rogozin nu mă îndoiesc că știe cel mai bine că activistul de la Oslo este mult mai aproape de vederile primului șef al Armatei Roșii a Rusiei bolșevice, criminalul sângeros Troțki, pe numele său original de fată Leiba Bronstein.

Teroristul norvegian, un semi-idiot cu șorțuleț

Actualul criminal sionist din Norvegia este blond cu ochi albaștri, nu seamănă deloc cu Troțki, o piticanie hidoasă, însă convingerile lor sunt asemănătoare. Ca și Lenin și alți lideri bolșevici, Anders Behring Breivik era activist prohomosexualitate, el însuși metrosexual, extrem de atent cu ținuta lui, extrem de atent la detalii vestimentare, cochet chiar. Norvegianul a dezvoltat probabil în timp fantasme grotești de psihopat, însă evoluția sa a avut loc în cadrul Lojii masonice, loc de întâlnire exclusiv al bărbaților cu vestimentație ușor feminină, dacă avem în vedere șorțulețele, și unde probabil că i s-au amplificat pulsiunile violente tipice bisexualilor.
În loja din care făcea parte, avea gradul 3 din 10 pe scara „iluminarii“ – rămâne un semn de întrebare ce ar fi ajuns să facă dacă îi creștea nivelul iluminării, ar fi folosit arme atomice? Oricum iluminarea se pare că l-a împiedicat să se ducă să-i omoare pe cei ca Remus Cernea, „antifa“ de notorietate, susținători ai musulmanilor, ai poponarilor etc.? În loc să ia în colimator imigranții musulmani a omorât creștini. Anders Behring Breivik nu a avut legături cu organizațiile naționaliste din Norvegia sau Europa, ci cu EDL (English Defence League), organizație pro-Israel ce afișează drapelul evreiesc la toate manifestările sale publice sau private.
Crima, asasinatul în masă stau la baza unor personaje legate strâns de cercurile masonice, spații de manifestare „inițiatică“ unde valorile creștine sunt repudiate, iar între liderii acestor organizații s-au aflat și se află numeroși anticreștini și filocomuniști. Din motive care scapă înțelegerii, întreaga presă românească s-a făcut că plouă în fața evidenței, transformând un personaj cu atitudini criminale, un maniac cu orientări pidosnice, educat și format în setul de principii ale Lojei masonice, în „naționalist“, „fundamentalist creștin“ etc.  Care creștin folosește teroarea ca instrument de propagare a mesajelor războinice, întocmai jihadiștilor kamikaze ai islamiștilor? Sceleratul invocă „Templieri“, cruciați, pe Vlad Țepeș și cai verzi pe pereți, dar inspirația sa, cruzimea și barbaria nu au nimic de-a face cu bagajul creștin, ci vin tocmai dinspre „faptele de arme“ ale extremiștilor Orientului Mijlociu.
În plus, în toate cercurile naționaliste, masoneria e percepută ca fiind o grupare antinațională și anticreștină, iar activiștii prohomosexualitate nu au ce căuta între naționaliști, însă pentru „jurnaliștii“ noștri crescuți cu toții parcă la Academia comunistă Ștefan Gheorghiu niciun element de adevăr n-a contat. Au întors pe dos practic adevărul, la unison, într-o manieră care amintește de monstruoasa mașinărie de martelat creierele și gândirea – Ministerul Adevărului – descris de Orwell.
Elucubrațiile lui Anders Behring Breivik din așa-zisul său manifest care instigă la ură, moarte și război civil sunt ale unui semidoct, ale unui mediocru cretinoid care a pastișat și compilat aiurea texte de tot felul într-o manieră specifică „spiritualiștilor“ lojelor de la noi de genul lui Vanghele, Cătălin Voicu, doar cu deosebirea că aceștia sunt slujitorii unui criminal care chiar a utilizat teroarea ca mijloc instituțional, de stat – comunistul Ion Iliescu, sluga de sub șorțulețul Moscovei, etern nepedepsit pentru faptele sale sângeroase. Cei doi se aseamănă, însă Ilici a ucis și a scăpat forever, ba mai mult, e subiect de știri băloase la televiziunile noastre pe tema limbilor în gură pe care le-ar fi schimbat acesta la Moscova, la căminul NKVD, alături de rusoaica Nina.
„Ziariștii“ noștri, cu șorțulețe de masoni ori ba, și-au făcut știrile exact pe tiparul orwellian: „să fii pe deplin conștient de adevăr, dar să rostești minciuni construite cu grijă, să folosești logica împotriva logicii, să uiți orice fapt neconvenabil, apoi să ți-l reamintești din nou când devine oportun, numai pentru a-l uita din nou când nu mai e de folos“.
Asta-i „școala de presă“ românească, noroc că mai există încă Internet și că mai sunt încă destule publicații în lume neinfectate de boala care afectează se pare în majoritate întreg „corpul“ presei românești, corp devenit un cadavru în putrefacție care exală numai și numai minciună și iar minciună.George Roncea

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.