Home Special Petreceri de Revelion în lume

Petreceri de Revelion în lume

DISTRIBUIŢI

Noaptea de Revelion este poate cea mai potrivită scuză pentru o evadare din cotidian: ce motiv mai bun am putea găsi pentru a petrece și a întåmpina anul nou plini de optimism, speranță, bună dispoziție și încredere? Din aceste motive dar și atele, mulți oameni din întreaga lume preferă să-și petrecă nopatea dintre ani în plină stradă, înconjurați de mii de necunoscuți. În multe țări, acest tip de petreceri au intrat deja în istorie.

Central World Plaza și Parcul Sanam Luang, Bangkok, Thailanda

Sărbatorirea revelionului în Bangkok a căpătat o amploare extraordinară. Și nu e de mirare, căci aici Anul Nou este sărbătorit de trei ori  pe an, după calendarul gregorian,  după cel chinezesc și cel thailandez. Central World Plaza este azi poate cel mai mare mall din Asia de Sud Est. Petrecerile de Revelion de aici sunt coordonate de Ministerul Turismului. Atmosfera este explozivă, plină de concerte, restaurante și terase, petrecerea fiind transmisă live de televiziunea națională. O altă mare petrecree se dă în Parcul Sanam Luang. Enormul parc se află în fața Grand Palace și oferă o experiență tradițională de neuitat. Muzica specifică, måncare tailandeza, dansuri tradiționale. Punctul principal de atracție poate fi scena principală. Însă experiența este unică și merită începută chiar înainte de a ajunge în Parc.

Las Vegas Strip, Las Vegas, SUA

Nu degeaba Sin City este recunoscut ca și Capitala Mondială a Distracției. Disneyland-ul adulților, vestita arteră principala a Vegasului devine pietonală de Revelion. Aici are loc în noaptea dintre ani o petrecere imensă. Artificiile, muzica, spectacolul de lumini sunt fascinante, iar de-o parte și de alta a Strip-ului sunt nenumărate cluburi si cazinouri. Petrecerea Revelionului pe Las Vegas Strip este o nebunie. Artificiile de aici sunt incredibile si da, toate lumea le vede, nu sunt un efect al substanțelor “interzise”.
 
Champs-Elysee, Paris, Franța

Încă de la lăsarea serii pe 31 decembrie, pe Champs Elysee se aduna mii de oameni cu gåndul la distracție și petrecere. Bulevardul devine neîncăpător la trecerea între ani. Și pe bună dreptate, căci spectacolul de lumini de pe Turnul Eiffel este fantastic. Artificiile fac și aici deliciul trecerii dintre ani. Opus nebuniei din Vegas, aici găsim poate cea mai romantică noapte dintre ani. 

Artificiile din jurul London Eye, Londra, Marea Britanie

Dincolo de arhitectura și celebritatea sa, London Eye atrage privirile celor ce își petrec Revelionul în Londra în special datorită unui impresionant foc de artificii. Zeci de milioane de oameni au fost impresionati de spectacolul pirotehnic transmis de posturile TV din zona London Eye. În Anglia, tara Meridianului Greenwich, dupa care ne potrivim ceasurile în functie de GMT, Londra este locul orasul în care ai de ales din atåtea locuri minunate în care să își petreci momentele dintre ani. Poți să te distrezi oriunde în oraș, însă înspre miezul nopții, mii de entuziaști se adună pentru a vedea spectacolul de lumini.

Poarta Brandenburg, Berlin, Germania

Aici se adună an de an peste 1 milion de oameni veseli, care savurează gustul unic al berii germane și așteaptă spectacolul de artificii și lumini. Muzica, dansul, måncărurile internaționale și germane, corturile cu bere amintesc un pic de Ocktober Fest. În spatele porții Brandenburg se întinde vestita “Party Mile”, cei aproape doi kilometri de bulevard a cărui denumire spune tot. Strada “17 Iunie” se transformă într-o discotecă în aer liber, unde petrecerea continuă toată noaptea, animată de DJ internaționali și artiști de tot felul.

Shibuya, Tokyo, Japonia

Shibuya este probabil inima distracției și petrecerii în Tokio. Dacă ziua, în timpul anului, Shibuya e celebră deja pentru afluenta incredibilă de pietoni vă puteți doar imagina nebunia de aici, în noaptea de Revelion.

Portul Sydney, Sydney, Australia

Unul din primele orașe care întåmpină Noul An, Sydney face orice sărbătorire a Revelionului să pălească, cel puțin în ceea ce privește spectacolul de artificii și lumini. Întreaga lume așteaptă an de an să vadă cum sărbătorește Sydney-ul Anul Nou. Spectacolul de artificii și lumini nu este însă singura mare atracție. Petrecerea începe aici la 01:00 PM, cånd se trage prima salvă de tun în Port și continuă pånă în dimineața de 1 ianuarie. Mult peste 1 milion de oameni sunt asteptați în Sydney de Revelion. Și toți au parte de o petrecer fierbinte. Căci în Australia acum este vară…

Times Square, New York, SUA

Printre cele mai faimoase locuri în care se adună mai mult de un milion de oameni pentru a trece împreună în noul an este este Times Square din New York. Oamenii se adună aicii în așteptarea tradiționalei Bile Uriase ce coboară de deasupra pieței. Spectacolele în aer liber sau în cluburile și barurile din apropiere, spectacolul de lumini si artificii, au atras de zeci de ani mulțimea în Times Square. După zeci și zeci de ani în care tradiția s-a perpetuat, turiști din întreaga lume vin pentru a experimenta nebunia din New York și pentru a-și încărca bateriile pentru tot anul.

Plaja Copacabana, Rio de Janeiro, Brazilia

Rio este un oraș al petrecerilor în tot timpul anului, asa că imaginați-vă ce se întåmplă de Anul Nou. Plaja Copacabana este locul unde au loc multe petreceri în aer liber, caracterizate de muzica samba și multe femei frumoase. Ce poate întrece o petrecere pe plaja, în care oamenii se distrează, într-o atmosferă de carnaval ce are toate ingredientele: femei frumoase, muzica latino, oameni veseli, artificii senzațonale, cluburi incredibile și nu în ultimul rånd oceanulNu degeaba mai bine de două milioane de oameni se adună pe plaja din Rio pentru cea mai incredibilă petrecere de Revelion.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.