Home Monden Mihai Bendeac atacă Biserica Ortodoxă

Mihai Bendeac atacă Biserica Ortodoxă

DISTRIBUIŢI

Actorul Mihai Bendeac a postat un mesaj șocant pe Facebook, în care a criticat în termeni extrem de duri Biserica Ortodoxă, atrăgând atenția fanilor care nu au întârziat cu comentariile și reacțiile.
Religia este "un rău mai mare decât orice sectă satanică", a scris Mihai Bendeac, într-o postare în care demolează tot ceea ce are legătură cu biserica, subliniind, totuși, că în opinia sa "Dumnezeu e iubire", nu o forță care pedepsește.
"Promit solemn și ferm că NU voi mai intra, începând din azi, în nicio biserică ortodoxă. Mi-e greață de TOT ce înseamnă religie. E un rău mai mare decât orice secta satanică. Există o teamă stupidă de a vorbi deschis despre asta. Cum să vorbești religia de rău?! Te bate Dumnezeu! Da' cine e Dumnezeu? Moroșanu?! Ba chiar se și spune că e cumplit "blestemul preotilor". Uite părerea mea. Dumnezeu nu face rău. Niciodată! Nimănui! Dumnezeu e Iubire. Așa că, decât să pup eu mâna unor borfași mercantili turnători, n-ar vrea să mă pupe ei? Ghici unde? Treziți-vă!!!", a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Irina Popescu

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.