ŞTIRILE ZILEI:
 
 
Dan Bittman şi-a revenit complet: A scăpat de răguşeală cu un tratament foarte ieftin Imprimare E-mail
Scris de Irina Popescu   
Dan Bittman a suferit o perioadă îndelungată de timp de răguşeală, după operaţia de desfundare a arterei carotide prin care a trecut în octombrie la Viena. Problemele cauzate de această intervenţie chirurgicală, care l-au determinat să anuleze o serie de concerte programate, s-au încheiat în urma unui tratament-minune cu un medicament care costă doar 16 lei.
După 4 luni de tratament şi nenumărate vizite pe la medici, tratamentul care i-a salvat vocea lui Dan Bittman a venit de la un medic român, academicianul profesor doctor Constantin Popa, de la Institutul de Boli Cerebrovasculare, la care a ajuns la insistenţele colegului său de trupă, Edi Petroşel. „Este un medicament de 16 lei, care a reparat legătura între nerv şi coarda vocală. După 8 ore de când am luat prima pastilă, vocea mi-a revenit”, a mărturisit Dan Bittman la Europa FM.
Tratamentul s-a încheiat la sfârşitul săptămânii trecute. De vineri, 15 februa­rie, Dan Bittman nu mai ia nici o pastilă şi a revenit deja în sala de repetiţii.
Dan Bittman spune acum că nu a fost vorba despre o eroare a medicilor de la Viena, cei care au făcut intervenţia chirurgicală: „În cursul operaţiei, nervul a stat foarte mult timp sub anestezie şi întins, de unde şi efectele secundare.”
Tratamentul-minune a venit în momentul în care solistul trupei Holograf îşi pierduse orice speranţă că va mai cânta vreodată. El le-a spus colegilor de trupă să înceapă chiar să caute un alt solist.
„Am luat lucrurile exact aşa cum erau, psihic eram pregătit să renunţ la cântat”, a mărturisit Dan Bittman. Artistul fusese consultat de mai mulţi medici, inclusiv un logoped şi încercase mai multe tratamente, printre care şi acupunctura, dar fără rezultate.
Solistul a mai spus că vorbele pe care i le-a spus impresarul trupei, Aurel Mitran, l-au marcat şi l-au ajutat. „Mi-a spus aşa: Eu cred că tu o să mai cânţi, nu se termină aşa, pentru că Dumnezeu e un mare povestitor şi nu poate să lase povestea neterminată.”

Irina Popescu
Citeaza acest articol pe saitul tau

Comentarii (15)
RSS comments
1. 18-02-2013
For Bittman
Buna! Ma bucur pentru artistul nostru cu voce deosebita. Ii doresc sanatate, succes in cariera si sper sa-l revedem cat de curand in concerte. 
As avea si eu o curiozitate... care este numele miraculosului medicament de 16 lei, ce ia redat vocea? 
Numai bine!
Scris de Nicoleta
2. 20-02-2013
s.o.s.
este extraordinat!!!! 
eu am acelasi simptom casi dan bitman dupa o operatie cu laser in laringe; 
mailul meu este : Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Scris de care e denumirea medicamentulu
3. 13-03-2013
for Bittman
Buna ziua, 
Cum se numeste medicamentul luat de Dan Bitman? 
Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Scris de Gabriela
4. 18-03-2013
probleme cu corzile vocale
buna ziua cu 6 luni in urma am suferit o opertatie pe corzile vocale si totusi nu sant vindecata compley va rog ami puteti da numele medicamentului pe care dan bitman la folosit va multumesc Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Scris de ecaterina
5. 20-03-2013
probleme corzile vocale
cum se cheama medicamentul luat de dan bitman? 
Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Scris de teo
6. 27-03-2013
probleme corzile vocale !
in urma unei operatii de tiroida nu mai pot vorbi, mi-au atins un nerv. Va rog mult, se poate spune numele medicamentului ? Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Scris de olguta
7. 03-04-2013
probleme corzile vocale !
operatie pe coarda vocala!am ramas cu raguseala de aproape doi ani si as vrea sa stiu si eu denumirea medicamentului.Va multumesc!Adresa mea de mail  
Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Scris de Leontina
8. 24-04-2013
medicament dan bitman
de ce nu se dezvaluie acel medicament care l-a ajutat pe Bitman e secret? poate ne ajuta si pe noi cei care nu avem atiti bani si nu putem ajunge la acest doctor
Scris de lala
9. 07-05-2013
medicamentul luat de Dan Bitman pt ragus
Ma numesc Serban Anica ,m-am orerat de troida , am ramas cu raguseala si greutate in vorbire , desi a trecut o luna de zile . As dori sa stiu ce medicament a luat Dan Bitman , poate ma ajuta si pe mine , cu multumiri, adresa mea de mail este  
/// Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Scris de serban anica
10. 22-05-2013
medicamentul luat de Dan Bitman pt ragus
cum se numeste medicamentul minune?
Scris de dany
11. 18-07-2013
probleme corzile vocale
In urma unei operatii de tiroide mama mea a ramas cu o raguseala. Ma intereseaza cum se numeste acest medicament care poate reda vocea. Va multumesc anticipat pentru raspus. Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Scris de Anda
12. 17-08-2013
medicament
eu cred ca este o minciuna mai mare ca cel care a scris aceasta poveste,si inca ceva dan bittman nu a luat niciun tratament ca nu avea voie, sunt aberati si minciuni
Scris de adrian
13. 05-11-2013
medicament
as vrea si eu numele acelui medicament.lucrez in invatamant,iar la noi laringita e o boala profesionala.multumesc! Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Scris de dana
14. 11-11-2013
nu reusesc sa scap de raguseala
va rog tare mult spuneti-mi si mie numele acelui medicament pt a-mi recapata vocea asa cum era acum un an , caci de un an de zile incerc tot felul de medicamente si nici un rez. semnificativ. Va rog sa-mi ras pe adresa: Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.  
va multumesc
Scris de emilia
15. 16-12-2013
TRATAMENT
care e numele medicamentului cu ajutorul caruia si-a revenit DAN BITMAN?
Scris de FLORI

Scrie un comentariu
  Nume:
  Titlu:
  Commentariu:  Cod de securitate:* Code


  Alte articole scrise de acelaşi autor:


   
  Arhiva 2013

   
  SC Dramiral Media Group SRL.
  Copyright © SC Dramiral Media Group SRL. Toate drepturile rezervate.
  Programare si design www.spider.ro