Home Actualitate Senatul României, sponsorul gorilienilor demenți din „Institutul” lui Ilici

Senatul României, sponsorul gorilienilor demenți din „Institutul” lui Ilici

DISTRIBUIŢI

Gorilieni, șerpilieni, cocalarienii, reptilienii, flocirieni, balaurienii, șobolanienii, chistovarienii, cretinilieni sunt teme discutate aprins la sediul Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, o instituție cu nume pompos și sediu luxos (care a costat peste un milion de euro), creată anume pentru a-l satisface pe Ion Ilici Iliescu, capu’ la „rivoluția“ lu’ pește prăjit.
Un giga membru de vârf al acestui Institut cu funcții și posturi plătite bine din banii statului român, este „profesorul“ Lorin Fortuna. El este șeful mișcării gorilienilor, care luptă pentru Salvarea Terrei, pentru că Ziua „Z“ e pe cale să vină și ne vor invada reptilienii și șerpilienii dintre noi, bine pitiți în sinergia meandrelor concretului (pentru a-l cita pe ?ê?£eful Suprem al Institutului, șobolanianul Ion Iliescu).
Deși pare dement complet, Fortuna, numit de Ion Iliescu din 2004 în Colegiul Național al Institutului Revoluției Române, delirează cu succes pe tot felul de posturi tv, debitând teme pe care le discută științific în Colegiul de conducere al Institutului creat special pentru Ion Iliescu, instituție girată de Senatul României, cu un buget în creștere continuă de la an la an. Ultimul buget despre am reușit să aflăm se ridică la suma de peste 17 miliarde de lei. Dotare, mașini, mobilă de lux, salarii – toate acestea pentru a satisface nevoia lui Ion Iliescu de a justifica „academic“ și a legitima lovitura de stat moscovită prin care a fost așezat de sovietici în fruntea României, după ce i-a lichidat pe cei care i-au fost practic părinți adoptivi, pe Elena și Nicolae Ceaușescu.
Institutul are ca principală temă acoperirea cârdășiei lui Iliescu cu Moscova. Iliescu a format o categorie similară cu „ilegaliștii“ de pe vremuri ai Partidului Comunist, cei care, „revoluționari“ și ei, s-au ales pe viață cu diverse privilegii pentru participarea la komplotul rusesc de preluare a României.
Un aspect mizer al combinațiunii este inventarea unei haite de nesătui de aproape 30.000 de oameni, mulți dintre ei milițieni, securiști etc, care au primit certificate de revoluționar, ce le conferă privilegii speciale inclusiv și mai ales de natură pecuniară. Sute de euro pe lună, pământ, scutiri de taxe și impozite etc. Exact ca și foștii ilegaliști comuniști, aceștia constituie o masă de manevră, de fripturiști aflați la dispoziția lui Iiescu, cel care le-a semnat și înmânat valoroasele certificate.

Lorin Fortuna, buzduganul lui Ilici

Lorin Fortuna este unul dintre „emanații“ timișoreni înfrățiți cu“ emanații“ de tip Sergiu Nicolaescu și Dan Iosif de la București, tătucul tuturor acestor „politicieni“ fiind „revolu­ționarul de profesie“ Ion Iliescu.
Una dintre misiunile lui Lorin Fortuna este lansarea de amenințări cu pușcăria la adresa celor care îndrăznesc să conteste caracterul moscovit al așa zisei „rivolutii“. Astfel, în arhiva Institutului lui Iliescu se găsește următoarea declarație a lui Lorin Fortuna: „Discuțiile despre faptul că a fost revoluție sau lovitură de stat pot avea și o conotație juridică (…) În decembrie 1989 a fost o revoluție, așa este prevăzut și în Constituție, iar cine neagă acest adevăr este pasibil de pedeapsă“. Declarația este publicată în „Caietele Revoluției“ editate de Institutul Revoluției Române din Decembrie 1989 nr. 3 (10)/2007, la pag. 14.
Acum, după 20 de ani, s-au adunat destule probe ce demonstrează că „revoluția „nu a fost altceva decât o operațiune rusească de la un cap la altul. Iliescu încearcă să forțeze logica publică, instituind corpul revoluțio­narilor si un Institut „academic“ pentru a autentifica și legitima o „revoluție „care nu a avut loc de fapt, ci dimpotrivă, s-a pus în lucrare un plan moscovit de „captare „a statului român, utilizându-se vechea agentură komiternistă, care a aplicat un program de demantelare a averii naționale și distrugere pas cu pas a României, exact pe principiile Manualului NKVD.
În realitate, ultimii eroi români care ar fi meritat Recunoștință din plin nu sunt haidamacii lui Ilici, ci acei români adevărați care au murit luptând cu arma în mână împotriva sovieticilor. Cei care au luptat în munți ani de zile, pe când familiile lor erau schingiuite de comuniști. Insă cei care au luptat pentru dreptate, cu arma în mână, ca nea Gavrilă Ogoranu de exemplu, adevărații eroi ai acestei țări au fost puși la index și au fost tratați în scârbă de statul român.
Institutul unde activează „profesori“ demenți complet, ca acest Lorin Fortuna, este una dintre instituțiile care alimentează (pe banii romanilor!) un curent falsificator izvorât direct de la Ion Iliescu, Tartorul-șef și comilitonii săi, care execută o operațiune foarte scârboasă tipic kaghebistă. Membrii acestui centru ideologic falsificator au ca sarcină, ca obiectiv, „prelucrarea istoriei „noastre recente, printr-o așa-zisă „normare „a temei comunismului. Normativ impus de ei și de grupul lor care are target ascuns. Ascuns pentru marele public și mai ales pentru noile generații.
Momentul 1989 a fost un schimb de piese iar așa-zisa Revoluție din 1989 a fost exact inversul unei adevărate mișcări de eliberare națională. Am scăpat de un drac – Ceaușescu, pus tot de ruși, care l-au „retras „punând un loc un alt drac încă mai negru și mai scârbos – Ion Iliescu, atât de obedient fașă de stăpânii săi încât și-a ucis fără să clipească proprii părinți adoptivi, deoarece familia Ceaușescu l-a crescut și adoptat pe Ion Iliescu de mic.
Un tânăr istoric român, Constantin Corneanu, coleg cu Lorin Fortuna, în cadrul Institutului cu nume pompos și lung, într-o analiză nepublicata pe site-ul instituției în care își desfășoară activitatea se referă la contextul pre-revoluționar moscovit, definind clar originea mosco­vită a lansării pe orbită a lui Ion Iliescu, recrutat încă din tinerețe, de pe când era președinte al asociației studenților străini în URSS.
Istoricul citează din surse străine și adăugă și propriile informații culese din alte arhive: „În partida sa de șah pentru dobândirea dominației mondiale, Kremlinul și-a sacrificat stăpânirea asupra Europei de Est, a efectuat un schimb de piese pentru a-și asigura o mai bună penetrare a economiei și tehnologiei Europei occidentale“, afirma Lev Nevrozov în lucrarea „The Kremlin and the Western Politico-Cultural Establishment“, iar Jean-Francois Deniau, om politic și diplomat francez, afirma că Uniunea Sovietică își propusese drept scop acela de „a pleca pentru a rămâne“.
(…) Cu puțin timp înainte să moară, în 1984, Secretarul general al CC al PCUS, Iuri Vladimirovici Andropov, fost președinte al KGB, a aprobat, în formă definitivă, cu numele de cod „Golgota „, planul generalului KGB Mihail Liubimov. Operațiunea „Golgota „urma să aibă patru etape esențiale: 1) dezorganizarea sistematică a rânduielilor politice și economice din URSS; 2) introducerea forțată a sistemului capitalist în varianta lui sălbatică; 3) prelungirea direcționată a haosului; 4) revoluția socialistă. Avea să urmeze în istoria Uniunii Sovietice și a lumii ceea ce poate fi denumit operațiunea „Complotul de Fum“.
Ion Iliescu a fost una din piesele locale ale specialiștilor KGB. Iar „revoluția“ sa nu este alteva decât o parte a Complotului de Fum. ?ê?£i tot de fum sunt și „revoluționarii „săi, sordida gașcă de șmenari, cu care încearcă să se legitimeze în van dar și „academicienii“ săi, de teapa gorilianului Lorin Fortuna, expertul în invazii extraterestre repti­liene. Culmea, pe undeva țăcănitul de Fortuna are dreptate, cei care au invadat România, cu Ion Iliescu în frunte, chiar sunt reptilieni-șerpilieni-ticăloșieni.

Avertimentele colosalice, catastrofice ale expertului în „rivoluție“ al lui Ilici

Zgubiliticul ezoteric scoate din scăfârlie chestii de senzație, dar nu poate fi acuzat că a luat-o razna deoarece el zice că doar aduce la cunoștință ceea ce i s-a comunicat lui de către Ion Ilici Iliescu din partea Dispeceratului Central Galactic (DCG) al Civilizației Virtuale (CV) Goriliene (CV-Gor) dublu Modificate (CV-Gor-2Mod) loialiste (CV-Gor-2Mod-L), de pe planeta Nibiru: „Din investigațiile noastre, rezulta că de la extinderea și consolidarea religiei creștine (o perioadă de aproximativ 2000 de ani) până la încheierea competiției civilizationale purtată cu civilizația virtuală (CV) Serpiliana (prin reprezentanții mutanți civilizationali, din cadrul Planetei Tera, denumiți generic: luciferici), competiție câștigată de reprezentanții CV-Goriliene (CV-Gor), dar neacceptata nici de reprezentanții grupării luciferice, și nici de anumite foruri superioare de condu­cere (la nivel superior celui planetar, care au încercat să blocheze, prin agresiuni civilizationale, aplicarea practică a consecințelor legate de câștigarea respectivei competiții), DECP al Planetei s-a aflat pe varianta predominant nebenefica. (…) Situația anului 2012 este următoarea: 1. – Dacă până în anul 2012 se va reuși aducerea PL pe o variantă de DECP benefică (accentuat, dominant sau predominant), poarta galactică (PG) se va deschide, iar PL va „evada“ din Zodiac și se va integra existențial în Constelational (ZGC), după ce, în prealabil, va trebui să se producă următoarele evenimente: încetarea existenței LF-PL la sfârșitul anului 2012, cu menținerea unei părți a Populației, selectata corespunzător, în cadrul unei noi LF care se va deschide, în cursul anului 2012, pe satelitul Remea (Luna), urmată în cursul anului 2013 de transformarea PL în astru pitic alb (APA), în care va exista doar Lumea Planetară Superioară (Răi, Paradis, Eden), dar corespunzător modificată, inclusiv printr-o selecție adecvată, urmată de traversarea PG la sfârșitul anului 2013.“
Mai urmează foarte multe chestii extrem de grave, care urmează să fie dezbătute la ședințele Institutului lui Ion Ilici Iliescu. (pentru detalii urmăriți:

http://lorin-fortuna.ro/2012.html

și

http://www.youtube.com/watch?v=jLdfw_krzyo

și de asemenea un florilegiu aici:

http://www.veengle.com/s/Ioan%20Lorin%20Fortuna.html

A nu se uita, acest Lorin Fortuna vă poate băga la pușcărie dacă contestați calitatea de emanat șobolanian a lui Ion Iliescu cu a sa „rivoluție“ reptilian-moscoviciană…

George Roncea

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.