ŞTIRILE ZILEI:
 
 
Crin, personaj de Caragiale pe seama traseismului din politică Imprimare E-mail
Scris de Dragoş Stănculescu   
Părăsirea corabiei PDL de către Mihai Stănișoară și trecerea acestuia în barca PNL a produs din nou agitație pe scena politică românească și mai ales în interiorul liberalilor tot mai nemulțumiți de transferurile de sezon ale lui Crin. Asta în condițiile în care Crin l-a pus deja pe Klaus Iohannis drept urmașul său în PNL, fără ca acesta să fi fost măcar o zi membru al acestui partid. O chestiune ce a născut frustrări și mai mari în rândul liberalilor cu ștate vechi. Deși a anunțat că nu va primi traseiști, PNL-ul lui Crin s-a umplut de astfel de personaje care se agață vremelnic de putere. Caraghios este faptul că până și Antonescu recunoaște acest lucru, o poveste ce aduce mai degrabă cu schițele perene ale lui Ion Luca Caraghiale. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a recunoscut, ieri, că primirea în partid a mai multor lideri ai PDL intră în contradicţie cu principiul susţinut de USL şi PNL pentru combaterea traseismului politic, care a fost susţinut pentru revizuirea Constituţiei. Antonescu a fost întrebat dacă primirea în partid a mai multor lideri PDL, ultimul caz fiind al lui Mihai Stănişoară, nu intră în contradicţie cu principiul enunţat de USL pentru revizuirea Constituţiei, respectiv combaterea traseismului politic.  „Recunosc că intră în contradicţie în bună măsură, o să căutăm, eu sper că putem găsi nişte forme constituţionale pentru a împiedica acest lucru, deşi în condiţiile în care nu poţi impune mandat imperativ este foarte greu, dar rămâne de văzut”, a spus preşedintele PNL.

Înjurături șterse cu buretele

În urmă cu doar câteva săptămâni, Stănișoară din poziția de prim-vicepreședinte al PDL vorbea despre USL ca despre cea mai coruptă construcție politică și adresa insulte celor doi lideri ai Uniunii. Întrebat dacă a putut să treacă peste insultele lui Stănișoară, Crin a încercat să se eschiveze. "Sigur că atunci când eşti criticat, atacat, insultat, nu te bucuri, dacă eşti normal la cap. Nu te bucuri. Numai că în politică nu poţi spune aceste lucruri", a spus Antonescu. El a arătat că, din punctul său de vedere, e mult mai important ceea ce se poate construi în politică, precizând că Mihai Stănişoară nu a fost unul dintre personajele foarte vocale sau foarte prezente ale PDL în "această bătălie polemică". Antonescu a spus, totodată, răspunzând unei întrebări, că nu el i-a cerut lui Stănişoară să-şi şteargă de pe blogul personal declaraţiile critice la adresa sa sau a USL/PNL. "Nu ştiu acest lucru, nu l-am pus eu pe domnul Stănişoară, ştiţi că nu-s pasionat de bloguri. Pe de altă parte, nu putem sta să blocăm proiecte politice, cel puţin eu, din acel motiv, că la un moment dat uite ce a spus Stănişoară despre mine", a spus Antonescu. Mai mulți lideri ai PNL și-au exprimat deja nemulțumirea de „mișcările de trupe” cu ajutorul mercenarilor pe care le face Crin.

Dragoș Stănculescu
Citeaza acest articol pe saitul tau

Comentarii (10)
RSS comments
1. 07-03-2013
Brava lui !
Romania e, probabil, singura tara din lume unde un individ care n-a muncit nimic in viata lui sa ajunga Presedintele Senatului, posibil Presedinte si, desigur, putred de bogat. 
Nu-i asa ca e o tara minunata cu un popor intelept si generos si tolerant ?
Scris de Buzita
2. 08-03-2013
PNL
PNL are acuma mai mulţi vicepreşedinţi portocalii, decât galbeni, v-aţi putea uni cu PDL, că sunteţi mulţi proveniţi din acest partid.
Scris de Ana Armanca Ardeleanu
3. 08-03-2013
FECALĂ
ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI!
Scris de jeana ion
4. 08-03-2013
Tradatorii de partid
Traiesc de peste 30 de ani in Occident, dar nu am vazut o asa fluctuatie de politicieni , de la un partid la altul, dupa ce au pierdut alegerile.Se vede ca ii intereseaza numai ciolanul de ros si nicidecum poporul sau partidul pe care il reprezinta.
Scris de Neamtul
5. 08-03-2013
Cacarau
:grin sub aripa lui Cacarau sau adunat toate gunoaiele societatii romanesti ,indivizi lipsiti de caracter ,fosti turnatori la securitate,pungasi cu dosare penale, o adevarata armata de delicventi: Fenechiu, Rosca Stanescu , Marga, Stanisoara,Frunza Verde (ce nume de tigan),Ghise,Quintus,Becali ,etc.,unul si unul. :grin toti astia il pupa in fund pe Felix Voiculescu , adevaratul AL CAPONE.
Scris de Marcu
6. 08-03-2013
KAKARAU CRIN, PARFUMUL DIVIN
DE KAKAUA SAU KAKAT, PE CARE MAI NOU LE MANANCA ZILNIC .AZI, DE ZIUA BOLSEVICELOR 
AR TREBUI SA STRANGA 
TOATA GASCA DE NEOBOLSEVICE DE LA PARLAMENTUL EUROPEAN , 
SA LE DEA PORTIA SUB 
COADA, CA TOATE S-AU 
INGRASAT SI NU MAI 
FAC NIMICA. MAI APAR DIN CAND IN CAND CA 
PROASTELE,LA TELEVIZIUNI 
SI STRIGA "JOS BASESCU" 
CA CALIMENTE , IDIOTU 
ALA DE LA MASONERIA 
CURULUI FANARIOTILOR 
TURBATI. HAI:ADUNAREA ! 
RENATE,NORICA,ALINA, 
RAMONA,SI... BUSOIA,ERA 
SA UIT, 1,2,3, SI 
JUMATATE-APLECAT EXECUTAREA!SA VINA ANA 
PAUKER IN INSPECTIE ! 
TARE,NU ?
Scris de pistolius
7. 08-03-2013
VREMEA LUI KKRAU-VODA
unii oameni in micimea minti lor se socotesc mari. antonescu,fiinta asta cu imfatisare umana vrea sa dea marele examen al vietii sale vrea sa fie presedintele ROMANIEI.cu ajutorul boborului ce este flamind dupa promisiuni ipocrite si ,,fasole cu cirnati,,sar putea sa reuseasca. penalii de frunte ai tarii ii acorda tot sprijinul, iar criza economica din europa are sa o foloseasca in discursul sau nationalist.singurul lucru pe care sa-l ma faca antonescu este sa-si lase mustata si atuncea succesul ii este asigurat. hei bobor romani nici nu sti in ce te bagi.
Scris de incognito
8. 08-03-2013
Cacarau
Nu pot sa pricep cum un personaj ca_Cacarau starneste atatea comentarii de parca ar fi cinestie ce valoare.  
In realitate e o nulitate, un om care intradevar n-a facut nimic in viata lui. Sa le luam la rand: 
In primul rand, la facultate si-a aprofundat studiile facand-o in sapte ani in loc de cinci (pe romaneste a ramas de DOUA ori repetent!) 
Ca profesor si-a batut joc de elevi, de foarte multe ori directorul trimetea femeia de serviciu dupa el acasa sa se scoale si sa vina la scoala. A primit de mila calificativul "satisfacator" (am uitat un lucru; dupa facultate a fost repartizat incepand cu 1 sept la o scoala din jud Vaslui. Se pare ca a ratacit drumul ca nu a ajuns decat pe 1 februarie!!!) 
Parlamentului Romaniei trebuie sa-i restitue, dupa un calcul sumar, aproximativ 1.500.000.000 lei, bani pe care i-a luat, dar la serviciu n-a fost.  
Am putea spune mai multe, dar nu are rost.  
Cineva vrea sa acorde un premiu aceluia care i-ar arata un lucru cat de mic pe care Cacarau l-a facut in viata lui.  
Tare ma tem ca banii nu-i va lua nimeni.
Scris de Horea
9. 08-03-2013
mah!!!
ceea ce in viata de zi cu zi ne supara,in politica nu...
Scris de athena
10. 08-03-2013
Dorinta
Subsemnatl Lenin doresc si eu sa fiu vice pres la PNL .
Scris de Lenin

Scrie un comentariu
  Nume:
  Titlu:
  Commentariu:  Cod de securitate:* Code


  Alte articole scrise de acelaşi autor:


   
  Arhiva 2013

   
  SC Dramiral Media Group SRL.
  Copyright © SC Dramiral Media Group SRL. Toate drepturile rezervate.
  Programare si design www.spider.ro