Home Monden O membră a grupului ABBA a lansat primul ei single după nouă...

O membră a grupului ABBA a lansat primul ei single după nouă ani

DISTRIBUIŢI

Cântăreața suedeză Agnetha Fältskog, membră a grupului ABBA, a revenit pe scena muzicală luni, după o pauză de nouă ani, cu un single intitulat „When You Really Loved Someone“.
Agnetha, în vârstă de 62 de ani, va lansa și un nou album, intitulat „A“, pe 13 mai, a anunțat într-un comunicat casa de discuri Universal. „When You Really Loved Someone“, o piesă pop cu ritmuri antrenante, a fost lansată luni pe site-ul YouTube și este disponibilă pe platformele online iTunes și Spotify, scrie Mediafax.
„Nu am crezut niciodată că voi cânta din nou, dar atunci când am ascultat primele trei piese (propuse pentru noul ei album), nu am putut să refuz“, a declarat artista suedeză.
Agnetha Fältskog a compus și ea o piesă pentru acest album. „Nu mai compusesem de mult timp, dar, după ce m-am așezat în fața pianului, inspirația mi-a venit natural“, a relatat ea.
Agnetha a avut o carieră solo destul de prolifică după destrămarea trupei ABBA, în 1982, dar fără să se bucure de succesul fenomenal al grupului suedez, care i-a asigurat celebritatea mondială.
Potrivit administratorilor muzeului ABBA, care va fi inaugurat la Stockholm pe 7 mai, celebrul grup suedez, emblematic pentru muzica pop și disco, a vândut peste 378 de milioane de albume în lumea întreagă.
Trupa suedeză ABBA, formată din Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus și Anni-Frid Lyngstad, a fost în repetate rânduri pe prima poziție în topurile din întreaga lume, între 1974 și 1982. Formația s-a făcut remarcată prin câștigarea concursului Eurovision cu piesa cult „Waterloo“, în 1974. Muzica ABBA a fost readusă recent în atenția publicului grație musicalului și lungmetrajului „Mamma Mia!“. Trupa suedeză continuă să vândă peste două milioane de discuri în fiecare an. ABBA a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2010.Acum, ajunși la vârste respectabile, cei patru își văd liniștiți de batranete. Chiar dacă timpul a lăsat urme pe chipul lor, Anni-Frid Lyngstad (68 de ani) și Agnetha Faltskog (63 de ani) arată foarte bine. Spre deosebire de Anni-Frid, Agnetha este foarte activă pe Facebook și atentă cu admiratorii ei, cărora le scrie destul de des și le postează fotografii cu ea.

Irina Popescu

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.