Home Politic Social-democratele l-au asaltat pe Geoana si au dansat cu Iliescu

Social-democratele l-au asaltat pe Geoana si au dansat cu Iliescu

DISTRIBUIŢI

Mezeluri fine, fructe de mare in gelatina, somon cu legume si alte minunatii. Asa le-a rasfatat, marti seara, primarul Marian Vanghelie pe femeile social-democrate din Bucuresti la petrecerea data in cinstea lor, la Romexpo.


10.000 de euro. Atat spune ca a scos din buzunar generosul primar -care este- la sectorul 5 in schimbul sarutarilor, dar mai ales al sustinerii politice din partea organizatiei de femei a Capitalei. Daca sindrofia le-a reunit pe doamnele pesediste, nici mai-marii partidului n-au fost uitati, chiar daca ei sunt… barbati.

Veniti din timp, atat liderul PSD, Mircea Geoana, cat si presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, au strabatut sala cu o capacitate de 1.500 de locuri pentru a se felicita cu mandrele social-democrate. Pentru a se indeparta cat mai mult de atributul de -arogant-, presedintele pesedist, Mircea Geoana, este nevoit sa pupe toate pensionarele decoltate si spoite venite la petrecere. -M-a prins tocmai cu paharul la gura-, exclamau membrele PSD, luate prin surprindere de prezenta sefului lor preferat, care le-a lasat sa astepte mai bine de jumatate de ora. Se pare insa ca Geoana nu a reusit sa franga la fel de multe inimi ca fostul lider al social-democratilor. Si de aceasta data, presedintele actual s-a izbit de doamne care isi doreau mai mult sarutarile lui Ion Iliescu. -Sentimentele sunt destul de puternice pentru PSD. Este partidul meu favorit si il astept pe domnul Iliescu. La varsta sa ne poate ridica, pentru ca acum suntem in jos. Dar pentru asta ii multumim stim noi cui… Daca la carma vine din nou domnul Iliescu, acest partid se va ridica-, suspina o doamna durdulie.

In urma lui Mircea Geoana, Sorin Oprescu saruta, la randul sau, maini si obraji. -Sa dam mana si cu domn* doctor, ca poate o sa avem nevoie si de el!-, comenteaza pesedistele. Dupa ce susoteste indelung cu Vanghelie, acesta se declara -onorat- de prietenia cu primarul. Apoi, in stilu-i caracteristic, interimarul de la Bucuresti apostrofeaza un copil respectuos venit cu mamica la petrecere: -Ba, termina cu <saru* mana>!-, in timp ce un alt plod, care are dileme ce-i cu pesedeul asta!?!, afirma mandru: -Imi place mai mult de Geoana, pentru ca are mai multi bani decat Nastase-. Incercand sa deschida o sticla de vin, Geoana striga un barman: -Bai, ala cu cercelus, vino cu tirbusonu* aici, ca vorbesti cu fetele dupa…-. Intr-un tarziu, Geoana selecteaza una dintre mesele presei si se asaza unde-i convine mai mult, langa o reporterita de la un post tv. Face, in schimb, semn cameramanului care vrea sa filmeze: -Lasa, ca-i in joc reputatia fetei…-.

-Iliescu, presedinte…-

In ciuda mancarurilor rafinate, pe scena se perinda pe rand aceleasi trupe de -Festivalul Berii-: Asia, Impact, Anne*s, Heaven. Punctul culminant al petrecerii il constituie momentul aparitiei pe scena a formatiei Hora, cand atat Geoana, cat si Oprescu sunt prinsi in… hora. Vanghelie sta pe margine, ca intr-o scena din -Nasul- lui Coppola, si isi admira realizarea.

Intr-un final, si favoritul domnelor de varsta a treia si-a facut aparitia. Venit mult mai tarziu, presedintele fondator Ion Iliescu nu a scapat de jucat si nici de pupat. -Un barbat care miroase bine-, analizeaza o doamna in rosu, tocmai imbratisata. In timp ce fetele din formatie se chinuiesc sa cante o -Ciuleandra- a la Maria Tanase, Iliescu e asaltat de doamne si tras pe ring. Sepepistii innebuniti nu stiu ce sa mai faca pentru a nu-i pierde urma. Barmanii striga pe infundate, pufnind in ras: -Iliescu, presedinte!-.

Astfel, cei trei social-democrati joaca, fiecare cu hora lui. Cel mai -dezavantajat- la capitolul -pupaturi- in timpul petrecerii de 8 Martie a fost insa edilul-sef de la sectorul 5. -Eu le pup, in general, in fiecare zi. Ne intalnim la partid si, inainte sa incepem, ele vin si ma pupa-, a spus Marian Vanghelie.

Plictisit si obosit dupa dansul langa deputata de Bucuresti Aura Vasile, Geoana se retrage. Discret, dupa nici 20 de minute, Iliescu pleaca. Petrecerea se cam sparge…

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.