Home Social Inventator român, premiat în SUA pentru o bicicletă cu motor

Inventator român, premiat în SUA pentru o bicicletă cu motor

DISTRIBUIŢI

Încă un român cunoaște succesul în afara frontierelor. Un orădean a creat o bicicletă cu motor, care i-a adus un premiu la un concurs important din Statele Unite. Modelul va fi produs de compania americană Local Motors și va fi vândut în întreaga lume, inclusiv în România.
Inventatorul acestei biciclete cu motor se numește Ianis Vasilatos, are 37 de ani și este scenograf la Teatrul ”Regina Maria” din Oradea. A făcut studii de design la universitatea din oraș, iar acum câțiva ani s-a alăturat comunității internaționale de designeri care activează pe platforma online a companiei Local Motors. Astfel a ajuns să le prezinte americanilor prototipul bicicletei care a fost primit cu maxim interes.
„Merge foarte repede, dar o să trebuiască reduse vitezele conform legislației. Producția este în desfășurare. Eu sper că până în vară, efectiv primele 12 bucăți vor fi deja asamblate și trimise către cei care le-au cumpărat. Abia aștept și eu să mă dau cu ea“, a spus inventatorul Ianis Vasilatos. O astfel de bicicletă costă aproape trei mii de dolari.

Irina Tracy

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.