Home Actualitate Clanurile de presă și statul anti-național

Clanurile de presă și statul anti-național

DISTRIBUIŢI

Lumea văzută de la București

Des-figurarea statuilor de la Universitate de către grupul de presă al lui Sorin Ovidiu Vîntu, Realitatea-Cațavencu, de mânuță cu un oficial al statului, ministrul Culturii, Theodor Paleologu, fost angajat al Dilemei lui Pleșu, din trustul Adevărul – KazMunaiGaz, reflectă perfect starea de degradare totală a statului național român. Acoperind și împărțind mafiotic spațiul mediatic, precum găștile interlope dintr-un cartier rău famat, trusturile de presă din România și-au pierdut de mult componenta națională.
Trustul Ringier ne intoxică zilnic spurcând suburban numele primei gazete apărute în decembrie 1989 – „Libertatea“ – sau ne zgârie pe creier cu miorlăielile intelectualoide ale „Senatului EvZ“. Trustul Pro „Sex și Groază“, apărut prin dărnicia fostului prim-ministru Petre Roman pentru șeful său de cabinet, Adrian Sârbu, este deținut acum de doi magnați evrei, Ronald Lauder și Gerald Levin. Despre direcțiile „apolitice“ ale „Adevărului“ kazah cu steaua roșie de pe Kremlin ca far călăuzitor nu cred că trebuie să mai dăm lămuriri. Restul crapuloșilor din găleată, așa-zisele patronate românești de media, sunt ele însele generatoare și manipulatoare ale unor interese politico-economice străine de România: Dan Hoțulescu, lipit ca bacșișul de mâna șefului de sală Iliescu-KGB, sau Sorin Ovidiu Vîntu, barcagiul vesel din Deltă al cui plătește mai gras să treacă Rubiconul, Geoană, Crin, Oprescu sau iar din nou Băsescu.
Ultimele lor mișcări disperate de capcanare a scârbiților de presă și politică, așa-zisa „Mișcare de rezistență“ sau „Io vreau respect“, arată că stăpânul Antenelor și sauronul Realității resimt puternic lipsa de credibilitate pe care o inspiră mașinăriile lor de dobândit dependență și influență pentru imensul procent de 1% din populația României. Asta în ce privește „pulimea“, vorba Doctorului. Pe partea cealaltă, asigurându-și intrarea prin dos la Cotroceni, Vîntu nu se dă în loc să stipendieze pentru intelectualii lui Băsescu falimentara revistuță „Idei în dialog“, unde Patapievici, călare pe poneiul lui cel roz cu un os înfipt în fund, preamărește în gând și simțire faptele „ecologice“ ale colegilor săi de Trust și afiliație ideologică, Paleologu-Pleașcă și Bușcu-RAAPPS. Chiar astăzi se inaugurează la București, pe locul în care au fost tăiați toți copacii din parcul Brezoianu, un monument: al Holocaustului. Ia să vedem, vor veni de mânuță Paleologu și Bușcu pentru a pune măști cu trompe roz, ca protest „ecologic“, pe fețele oficialilor fostului stat român?
Rămânem fideli lui Eminescu: „Ne e silă!“.

PS: Pentru că ziarul „Curentul“ mi-a oferit să scriu editoriale necenzurate, pe fondul conflictului legat de cenzura de la „Ziua“, am acceptat această onoare, cu recunoștință.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.