Home Actualitate Sorin Oprescu îi linge mâna lui Vadim Tudor, cel care l-a scuipat...

Sorin Oprescu îi linge mâna lui Vadim Tudor, cel care l-a scuipat până l-a albit

DISTRIBUIŢI

Caz patologic: doctorul pupă poala pacientului

Sorin Oprescu a reușit ieri o performanță rarisimă, aceea de a-l concura pe Tribunul homosexualilor, Vadim Tudor, despre care scriam cåndva că e specialist în scuipat acolo unde a lins.

Ei bine, mare a fost mirarea tuturor cånd a ieșit la iveală, recent, la Congresul PRM, că doctorul Oprescu a devenit specialist în lins chiar dacă Vadim însuși l-a scuipat. „Gunoiul impotent“, „clăpăugul cu mutră de șoarece murat“, „felcerul scatofag“, „cinicul cioclu“, „marioneta securistă“, „mafiotul mårșav“, „fantele purisan și vulgar“, „banditul cu mintea rău vătămată“, „oligofrenul cu ifose“, „pårțarul cu mers de rață decerebrată“, „porcul de Sorin Oprescu“ – pentru a cita din Vadim Tudor, a fost invitatul de onoare al Congresului PRM.
Obișnuit la rândul său să scuipe sau să înghită, sau amândouă simultan, Vadim a spumegat compulsiv în contra „Dictaturii Chiorului“, desigur după ce a ales să-i cânte în strună Ologului (cel cu batista și hidrantul – n.n.) și să fie și pe mai departe cârpa fidelă a Cârpei Kaghebiste, Ion Iliescu, al cărui partid, PSD-ul, va fi farul călăuzitor pentru PRM ca și până acum, a precizat stropind cu bale fecaloide microfonul tribunei Congresului Tribunul (homosexualilor).

Însă vedeta Congresului al cincilea al partidului lui Vadim nu a fost Vadim, ci Sorin Oprescu, venit să-i lingă personal Tribunului ciorapii năclăiți de rahatul în care calcă zilnic, în timp ce vomează frenetic lături spurcate, de europarlamentar asimilat lobby-ului curiștilor europeni. Cel care îi unește pe cei doi, pe doctor și pe pacient, în mizeria lor umană, este decrepitul Ion Iliescu, „bătråna șandrama stalinistă“, după cum îl alintă urdurosul Vadim.

Îmbulzit de sute de fani care-i cereau autografe și-l implorau să se înscrie în PRM – unde-i este locul de drept, ca partid al neamurilor de securiști de pripas -, doctorul Oprescu i-a invitat pe toți la primărie, să le dea halate ieftine, diazepam și clismă fără vaselină.

Oprescu + PRM + PSD + PC = love pidosnic

Primarul General al Capitalei a mai declarat că PRM a fost „o adevărată coloană vertebrală a acestei țări“ deoarece Vadim Tudor este caracterizat de „curățenie morală, verticalitate și curaj“, cerându-le membrilor PRM să îi dea voie să fie împreună cu ei pentru ca „să spargă clica celor care vor să-și împartă totul între ei“ (halatele, distonocalmul…?). Din  partea găștii lui Ilici, vicepreședinta Ecaterina Andronescu, cunoscută sub nick-name-ul Abramburica, a transmis salutările fierbinți ale PSD-ului și ale lui Ponta, care vrea și el să fie împreună.

Din partea partidului Antenelor s-a vocalizat și vicepreședintele Bogdan Diaconu, care vrea ca PC și PRM să lupte pentru „apărarea idealurilor și valorilor românești autentice“ – înțelegând prin aceasta că partidul lui Felix s-a dat pe invers deoarece Vadim își asumă, în registrul valorilor autentice,  homosexualitatea și sodomia „europenească“ și adoră se pare scato-fricțiunea politică specifică jocurilor erotice ale homosexualilor de partid (mai există și dușurile aurii, respectiv urinează unii pe alții – cam ca PSD-ul și PRM-ul – și ling apoi sau înghit, depinde de semnalul lui Ilici).

Ne amintim puternicul semnal dat de „Părintele Constituției“, senatorul Iorgovan, care a incriminat sever conducerea homosexuală a PSD și a atras atenția că jocurile lor erotice dăunează maselor de simpatizanți, în pericol să îi urmeze pe calea inversionismului sexual și politic aberant, ceea ce ar putea duce la depopularea României și mărirea aberantă a numărului de căcăstoare turcești, datorită efectelor fiziologice ale practicilor sodomiste ce duc la bălăbănirea sfincterelor.

„Oprescu și-a «albit» cariera universitară“

Sorin Oprescu, singurul „viril impotent“, cum îl numea Vadim, se pare că nu se teme de efectele invocate și nici de dușurile aurii, ba chiar își asumă pe deplin bucuriile cu caracter libidinal oferite de Tribunul poponauților, care i-a dat m..e cu stropi fără batistă și cu hidrantul alimentat la vidanja fițuicii care i-a fost creată și sponsorizată în 1990 de Andrei Pleșu și Petre Roman, un „roman“ iubitor de România Mare ca și tat’său, care a călcat-o cu tancul. Colegului de cartier și de joacă kominternistă al lui Volodea Tismăneanu, Petre Neulander, Nașu’ excremențialului Vadim, i-a plăcut să facă ziar la mișto, însă cu numele de România Mare luat în batjocură, pentru împingerea în deriziune a conceptului de Reîntregire, spre bucuria moscoviților.
Cel care îl numește acum pe Vadim „preacuratul, moralul, verticalul și curajosul“ este nici mai mult, nici mai puțin decât „puradelul de securist“ căruia pro-curistul Vadim i-a dedicat cearceafuri  de ziar în care Oprescu este descris în fel și chip, cu competență, aș putea zice.

În tușe de expert, Vadim îl umple de cacao pe „ciudatul personaj, acest Sorin Oprescu… Pe vremea cånd era consilierul ministrului sănătății, Iulian Mincu, numitul Sorin Oprescu a schimbat legea privind cadrele universitare din domeniul sănătății, astfel încåt fiul lui să ajungă asistent universitar, fără să susțină un examen de rezidențiat ca să devină medic specialist, așa cum au fost obligați colegii lui.

Tot în perioada respectivă, Oprescu și-a «albit» și cariera universitară (aduceți-vă aminte de acuzația de plagiat). Să ne mai spună Sorin Oprescu cum făcea angajările la Spitalul Universitar, care era tariful sau ce «probe» trebuiau să treacă angajatele. Fiind un om cu puteri paranormale, Oprescu îndeplinea 5 funcții în același timp (?!). Poate să ne spună acest Oprescu cine i-a mușamalizat dosarele cånd era director la Spitalul Elias“.

„Referendum pentru debarcarea lui Sorin Oprescu“

Evident, Oprescu nu i-a mărturisit lui Vadim cine i-a mușamalizat dosarele, astfel că acesta a cerut: „Referendum pentru debarcarea lui Sorin Oprescu“: „îl somăm public pe Sorin Oprescu să-și dea demisia din funcția de Primar General al Capitalei. Imediat! Este un act de mare lașitate să joace la două capete: și la Primărie, și la Președinție. Sorin Oprescu i-a mințit pe bucureștenii care l-au votat, așa cum a mințit și cånd a negat că va candida la prezidențiale. Doctorul-primar nu poate vorbi de fair-play, atåta timp cåt este marioneta sforarilor politici care îi dictează fie ce PUZ-uri trebuie să treacă, fie ce discurs trebuie să promoveze la lansare. Dacă Sorin Oprescu nu-și va da demisia de la Primăria Capitalei, îl avertizăm că vom face apel la voința bucureștenilor prin inițierea unui referendum. Cetățenii Capitalei sunt cei care trebuie să decidă dacă primarul pe care l-au votat are dreptul moral să mai rămånă în funcție. Biroul de Presă al PRM – 8 octombrie 2009“.
Tot PRM-ul, „coloană vertebrală a acestei țări“ – pentru a-l cita pe „felcerul general al Capitalei“, Sorin Oprescu, caracterizat de discursuri cu o limbă de „lemn comunist, imoral și ciudat și mușamalizator“, pentru a cita din fițuica lui Vadim -, l-a chemat în judecată pe Primarul General al Capitalei pentru rolul său malefic în cazul maternității de la Giulești. PRM a cerut ferm și vertical „anchetarea penală a numiților Cseke Attila, Sorin Oprescu, Cristian Poteraș și Bogdan Marinescu, vinovați pentru genocidul de la Maternitatea Giulești. De asemenea, vom face Plångere Penală și împotriva Primarului General al Capitalei, medicul Sorin Oprescu, la fel de vinovat de mizeria care domnește în spitalele din București, pe care, cu insistență, le-a cerut în subordinea municipalității și care, în astfel de momente, își continuă, nepăsător, vizita de afaceri în Turcia“.
PRM se înșela, ziarul „Curentul“ a dezvăluit că Oprescu se afla la Boston cu un amic de business, interesat într-un șmen tare de tot pe servicii de curățenie ale Capitalei. Oricum, și Vadim revine pe tema Giuleștiului în materialul:

„Incubatoarele de la Giulești, o afacere marca Sorin Oprescu?“

„Surse judiciare susțin că focul ar fi fost produs de defectarea incubatoarelor, și nu în urma unei explozii la instalația de aer condiționat.

Aceste incubatoare de proastă calitate ar fi fost aduse din China, în urma unui posibil aranjament dintre Primarul General, Sorin Oprescu, și directorul de la Maternitatea Giulești, Bogdan Marinescu.
Spitalul Giulești se află în administrația Primăriei Capitalei din 2008, în urma unei decizii luate de Oprescu împreună cu Guvernul Călin Popescu Tăriceanu, prin care toate spitalele din București trec în subordinea Primăriei… Sorin Oprescu și Bogdan Marinescu se află într-o relație de prietenie, încă din perioada comunistă. Cei doi sunt copii de foști nomenclaturiști de pe vremea comunismului. Bogdan Marinescu este fiul lui Voinea Marinescu, fost ministru al sănătății între 1954-1966, un medic chirurg care și-a desăvårșit studiile la Leningrad (acum Sankt Petersburg) și a lucrat în unele spitale din fostul URSS, după care s-a întors în țară, unde a devenit un apropiat al fostului dictator comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej. Sorin Oprescu este băiatul generalului de Securitate Mircea Oprescu, unul dintre torționarii deținuților politici din Regimul Gheorghiu-Dej. Mircea Oprescu a devenit ofițer de Securitate la numai 24 de ani, în cadrul Brigăzii Mobile conduse de colonelul NKVD (Securitatea URSS) Alexandru Nikolschi, care «våna» luptătorii anticomuniști. În 1951, Oprescu ajunge locotenent-colonel al Serviciului Special de Informații din cadrul Direcției Generale a Securității, conduse de Alexandru Drăghici.“

Așadar, „porcul de Sorin Oprescu“, pentru a-l cita iarăși pe Vadim, se trage din stirpe de torționari filokaghebiști. Interesant. Nu degeaba este atât de conectat la Ion Ilici Iliescu, „felcerul nebun Sorin Oprescu“ – pentru a cita aceeași sursă avizată – Tribunul popo.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.